19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da Girişimcilik kampı!

Darıca 15.02.2019 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Girişimcilik kampı!

Darıca’da, Kocaeli AB Bilgi Merkezi koordinatörlüğünde, Kocaeli Sanayi Odası, TÜBİTAK Marmara Teknokent ve Kocaeli Kadın Girişimciler işbirliğinde “Avrupa Birliği Kadın Girişimcilik Kampı” düzenlenecek.

Darıca’da, Kocaeli AB Bilgi Merkezi koordinatörlüğünde, Kocaeli Sanayi Odası, TÜBİTAK Marmara Teknokent ve Kocaeli Kadın Girişimciler işbirliğinde “Avrupa Birliği Kadın Girişimcilik Kampı” düzenlenecek. 2-8 Mart tarihleri arasında yapılacak kamp ile ilgili TÜBİTAK Marmara Teknokent, bilgi paylaşımında bulundu. MARTEK’den yapılan açıklama da, “Darıca’da hem ekonomik kalkınma hem de kadınların güçlendirilmesi amacıyla ile 02-08 Mart 2019 tarihlerinde kadın girişimcilik kampı gerçekleştirilecek. Bu kampa tüm kadın girişimciler davetlidir.”dedi. KATILIM ŞARTLARI VE DESTEKLER Kampa katılım şartlarıyla ilgili bilgi sunan MARTEK Yönetimi, “Başvuru yapılan projenin Ar-Ge ve İnovasyon içerikli olması, Daha önce herhangi bir  yarışmada  ödül almaması  ve/veya  resmi kurum ve kuruluşlardan  söz konusu projeye finansal destek almaması gerekmekte. Bu konuda yanlış beyanda bulunulması durumunda sorumluluk katılımcıya aittir. Başvurular arasından değerlendirilerek kampa katılım sağlayan 24 aday arasından kamp sonunda yapılacak değerlendirmeyle en iyi 3 projeye TTO desteği sağlanacaktır. Bu destek şekli değerlendirmeyle ilk 3‘e kalan proje sahipleri projelerini gerçekleştirmek istedikleri takdirde MARTEK Kuluçka Merkezinde ilk yıl bedelsiz (ikinci yıl 50 kira indirimli) ofis tahsisi, Genel gider muafiyeti, servis ve yemek hizmeti (6 ay ücretsiz), Mentörlük desteği şeklinde olacak. BAŞVURU İÇİN 22 ŞUBAT SON 15 Ana başlık da gerçekleştirilecek kamp da katılımcılara hem eğitim verilecek, hem de projeleri değerlendirilmeye alınacak. Darıca Elit otel’de gerçekleşecek kamp için başvurular 13-22 Şubat tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Girişimcilik kampına katılmak isteyenler https://sem.marmarateknokent.com.tr/contact/ApplicationForm adresinden taleplerini iletebilecek.
Darıca’da, Kocaeli AB Bilgi Merkezi koordinatörlüğünde, Kocaeli Sanayi Odası, TÜBİTAK Marmara Teknokent ve Kocaeli Kadın Girişimciler işbirliğinde “Avrupa Birliği Kadın Girişimcilik Kampı” düzenlenecek.

Darıca’da, Kocaeli AB Bilgi Merkezi koordinatörlüğünde, Kocaeli Sanayi Odası, TÜBİTAK Marmara Teknokent ve Kocaeli Kadın Girişimciler işbirliğinde “Avrupa Birliği Kadın Girişimcilik Kampı” düzenlenecek. 2-8 Mart tarihleri arasında yapılacak kamp ile ilgili TÜBİTAK Marmara Teknokent, bilgi paylaşımında bulundu. MARTEK’den yapılan açıklama da, “Darıca’da hem ekonomik kalkınma hem de kadınların güçlendirilmesi amacıyla ile 02-08 Mart 2019 tarihlerinde kadın girişimcilik kampı gerçekleştirilecek. Bu kampa tüm kadın girişimciler davetlidir.”dedi.

KATILIM ŞARTLARI VE DESTEKLER

Kampa katılım şartlarıyla ilgili bilgi sunan MARTEK Yönetimi, “Başvuru yapılan projenin Ar-Ge ve İnovasyon içerikli olması, Daha önce herhangi bir  yarışmada  ödül almaması  ve/veya  resmi kurum ve kuruluşlardan  söz konusu projeye finansal destek almaması gerekmekte. Bu konuda yanlış beyanda bulunulması durumunda sorumluluk katılımcıya aittir. Başvurular arasından değerlendirilerek kampa katılım sağlayan 24 aday arasından kamp sonunda yapılacak değerlendirmeyle en iyi 3 projeye TTO desteği sağlanacaktır. Bu destek şekli değerlendirmeyle ilk 3‘e kalan proje sahipleri projelerini gerçekleştirmek istedikleri takdirde MARTEK Kuluçka Merkezinde ilk yıl bedelsiz (ikinci yıl 50 kira indirimli) ofis tahsisi, Genel gider muafiyeti, servis ve yemek hizmeti (6 ay ücretsiz), Mentörlük desteği şeklinde olacak.

BAŞVURU İÇİN 22 ŞUBAT SON

15 Ana başlık da gerçekleştirilecek kamp da katılımcılara hem eğitim verilecek, hem de projeleri değerlendirilmeye alınacak. Darıca Elit otel’de gerçekleşecek kamp için başvurular 13-22 Şubat tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Girişimcilik kampına katılmak isteyenler https://sem.marmarateknokent.com.tr/contact/ApplicationForm adresinden taleplerini iletebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.