Darıca’da gönül köprüsü!

Darıca 04.11.2016 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’da gönül köprüsü!

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından 2. Gönül Köprüsü Projesi başlatıldı.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından 2. Gönül Köprüsü Projesi başlatıldı.. Dernek Başkanı Kudret Sekban, yaptığı açıklamada, 7 ay boyunca devam edecek olan projede ilçede yaşayan 80 yaş ve üzeri yaşlıların öz bakımları ve sağlık kontrolleri gerçekleştirileceğini belirtti. Projeye, hayırseverlerin de 12 şeker ölçüm cihazı ile destek verdiğini vurgulayan Sekban, şunları söyledi: YAŞLILARA ÖZEL BAKIM "Darıca Kaymakamlığı himayesinde, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Gebze Mesleki Eğitim Merkezi ve Darıca Öğretmen Fisun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi ile birlikte tekrarlayacağımız projemizde ilçemizde yaşayan 80 yaş ve üzeri yaşlılarımızın öz bakımları ve günlük rutin sağlık kontrollerinin evlerinde yapılmasını amaçladık. Projemizin paydaşlarından biri olan Darıca Öğretmen Fisun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi Yönetimi ve Projeye katılan öğrenciler, derneğimizi ziyaret ederek proje hakkında bilgiler aldılar. Öğrencilerle evleri gezerek yaşlılarımızın bakımların ve kontrollerini gerçekleştireceğiz."
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından 2. Gönül Köprüsü Projesi başlatıldı.

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından 2. Gönül Köprüsü Projesi başlatıldı.. Dernek Başkanı Kudret Sekban, yaptığı açıklamada, 7 ay boyunca devam edecek olan projede ilçede yaşayan 80 yaş ve üzeri yaşlıların öz bakımları ve sağlık kontrolleri gerçekleştirileceğini belirtti. Projeye, hayırseverlerin de 12 şeker ölçüm cihazı ile destek verdiğini vurgulayan Sekban, şunları söyledi:

YAŞLILARA ÖZEL BAKIM

"Darıca Kaymakamlığı himayesinde, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Gebze Mesleki Eğitim Merkezi ve Darıca Öğretmen Fisun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi ile birlikte tekrarlayacağımız projemizde ilçemizde yaşayan 80 yaş ve üzeri yaşlılarımızın öz bakımları ve günlük rutin sağlık kontrollerinin evlerinde yapılmasını amaçladık. Projemizin paydaşlarından biri olan Darıca Öğretmen Fisun Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi Yönetimi ve Projeye katılan öğrenciler, derneğimizi ziyaret ederek proje hakkında bilgiler aldılar. Öğrencilerle evleri gezerek yaşlılarımızın bakımların ve kontrollerini gerçekleştireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.