19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da Gönüllere Dokundular

Darıca 19.10.2018 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Gönüllere Dokundular

Beşir Derneği Darıca Temsilciliği, ihtiyaç sahibi ailelere aylık gıda yardımında bulundu.

Kamu yararına çalışır dernek statüsünde Türkiye genelindeki yaklaşık 250 temsilciliği ve binlerce gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Beşir Derneği, ‘Nitelikli İnsani Yardım Modeli’ ile yardıma muhtaç insanların yüzünü güldürüyor. Bu yardım modeli ile derneğin sisteminde kayıtlı olan ihtiyaç sahibi aileler, öncelikli ihtiyaçlarını Beşir Derneği’ne bildiriyor. Ailenin ihtiyaçlarına göre hazırlanan siparişler temsilci ve gönüllüler aracılığıyla ailelerin kapısına kadar ulaştırılıyor. HER AY YARDIM Bu kapsamda Beşir Derneği Darıca Temsilciliği tarafından bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelere aylık gıda yardımında bulunuldu. Her ay aksatılmadan yapılan aylık gıda yardımları nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten ihtiyaç sahibi aileler, bu yardımlara vesile olan hayırsever vatandaşlara ve dernek gönüllülerine teşekkürlerini ilettiler.
Beşir Derneği Darıca Temsilciliği, ihtiyaç sahibi ailelere aylık gıda yardımında bulundu.

Kamu yararına çalışır dernek statüsünde Türkiye genelindeki yaklaşık 250 temsilciliği ve binlerce gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Beşir Derneği, ‘Nitelikli İnsani Yardım Modeli’ ile yardıma muhtaç insanların yüzünü güldürüyor. Bu yardım modeli ile derneğin sisteminde kayıtlı olan ihtiyaç sahibi aileler, öncelikli ihtiyaçlarını Beşir Derneği’ne bildiriyor. Ailenin ihtiyaçlarına göre hazırlanan siparişler temsilci ve gönüllüler aracılığıyla ailelerin kapısına kadar ulaştırılıyor.

HER AY YARDIM

Bu kapsamda Beşir Derneği Darıca Temsilciliği tarafından bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelere aylık gıda yardımında bulunuldu. Her ay aksatılmadan yapılan aylık gıda yardımları nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten ihtiyaç sahibi aileler, bu yardımlara vesile olan hayırsever vatandaşlara ve dernek gönüllülerine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.