Darıca’da hareketli saatler!

Darıca 01.06.2020 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da hareketli saatler!

Darıca’da bu sabah saatlerinde bir çam ağacında mahsur kalan kedi, duyarlı vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Zincirlikuyu Mahallesi’nde bulunan eski Darıca Kaymakamlığı binası önündeki bir ağaca çıkan ve geri inemeyen kediyi fark eden çevredeki vatandaşların durumu Darıca İtfaiyesi’ne bildirmesiyle, ekipler harekete geçti. Korku dolu anlar yaşayan sevimli kediyi kurtarma adına seferberlik ilan eden Darıca itfaiyesi, ağaçta mahsur kalan kediyi kucaklayarak sağlıklı bir şekilde doğal yaşam alanına bıraktı. Kedinin kurtarılmasının ardından çevredeki vatandaşların kahraman itfaiyeciyi alkışladıkları görüldü. İŞTE O GÖRÜNTÜLER  

Darıca’da bu sabah saatlerinde bir çam ağacında mahsur kalan kedi, duyarlı vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Zincirlikuyu Mahallesi’nde bulunan eski Darıca Kaymakamlığı binası önündeki bir ağaca çıkan ve geri inemeyen kediyi fark eden çevredeki vatandaşların durumu Darıca İtfaiyesi’ne bildirmesiyle, ekipler harekete geçti. Korku dolu anlar yaşayan sevimli kediyi kurtarma adına seferberlik ilan eden Darıca itfaiyesi, ağaçta mahsur kalan kediyi kucaklayarak sağlıklı bir şekilde doğal yaşam alanına bıraktı. Kedinin kurtarılmasının ardından çevredeki vatandaşların kahraman itfaiyeciyi alkışladıkları görüldü.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.