19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Hırsızlık Yapanlar yakalndı

Darıca 10.09.2017 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Hırsızlık Yapanlar yakalndı

Alınan bilgiye göre,  Darıca ve  İzmit ilçelerindeki iş yerlerinden 270 bin lira değerinde inşaat malzemesi ile motor yağı ve 200 otomobil lastiği çalınmasına ilişkin yakalanarak adliyeye çıkarılan A.Y. (61) ile H.G'nin (28) savcılık sorgusu tamamlandı. Sorgularının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen iki şüpheli, tutuklandı. Şüphelilerin beşer ayrı suçtan arandığı ve A.Y'nin 4 yıl 2 ay, H.G'nin ise 6 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü  Hırsızlık Büro Amirliğiekipleri,  Darıca ve  İzmit'teki iş yerlerinden 270 bin lira değerinde inşaat malzemesi, motor yağı ve 200 otomobil lastiğin çalınması üzerine çalışma başlatmış, olaya ilişkin H.G. ve A.Y.  İstanbul'da araçla kaçmak istedikleri sırada yakalanmıştı.

Alınan bilgiye göre,  Darıca ve  İzmit ilçelerindeki iş yerlerinden 270 bin lira değerinde inşaat malzemesi ile motor yağı ve 200 otomobil lastiği çalınmasına ilişkin yakalanarak adliyeye çıkarılan A.Y. (61) ile H.G'nin (28) savcılık sorgusu tamamlandı.

Sorgularının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen iki şüpheli, tutuklandı.

Şüphelilerin beşer ayrı suçtan arandığı ve A.Y'nin 4 yıl 2 ay, H.G'nin ise 6 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü  Hırsızlık Büro Amirliğiekipleri,  Darıca ve  İzmit'teki iş yerlerinden 270 bin lira değerinde inşaat malzemesi, motor yağı ve 200 otomobil lastiğin çalınması üzerine çalışma başlatmış, olaya ilişkin H.G. ve A.Y.  İstanbul'da araçla kaçmak istedikleri sırada yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.