Darıca'da "İğne Oyası ve Kurdele Nakışı" sergisi

Darıca 21.01.2016 - 19:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da "İğne Oyası ve Kurdele Nakışı" sergisi

Darıca ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 eğitim öğretim yılı 1. dönem İğne Oyası ve Kurdele Nakışı sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi sergi salonunda açılan sergiye, Kaymakam Ömer Karaman ve kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle okul yöneticileri katıldı. 7 BİN 219 KURSİYER Sergi öncesi Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Faruk Özat, merkezin eğitim yılı içinde bugüne kadar yapılan çalışmaların yer aldığı bilgi verdi. Özat, 2015-2016 eğitim öğretim yılına 2 bin 449'u erkek, 4 bin 768'i kadın toplam 7 bin 219 kursiyerin katıldığını söyledi. Toplam 565 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını ifade eden Özat, vatandaşlara yönelik çeşitli branşlarda kursların bundan sonra da devam edeceğini vurguladı. VATANDAŞLARA DUYARLILIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ Açılışta konuşan Kaymakam Karaman da insanların sosyalleşmesi ve meslek edinmesi adına halk eğitim merkezinde mesleki kurslar açıldığını ve bu kurslara halkın büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekerek, vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Konuşmanın ardından 46 kursta 824 kursiyerin eserlerinin yer aldığı İğne Oyası ve Kurdele Nakışı sergisinin açılışı yapıldı.
Darıca ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 eğitim öğretim yılı 1. dönem İğne Oyası ve Kurdele Nakışı sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi sergi salonunda açılan sergiye, Kaymakam Ömer Karaman ve kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle okul yöneticileri katıldı.

7 BİN 219 KURSİYER

Sergi öncesi Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Faruk Özat, merkezin eğitim yılı içinde bugüne kadar yapılan çalışmaların yer aldığı bilgi verdi. Özat, 2015-2016 eğitim öğretim yılına 2 bin 449'u erkek, 4 bin 768'i kadın toplam 7 bin 219 kursiyerin katıldığını söyledi. Toplam 565 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını ifade eden Özat, vatandaşlara yönelik çeşitli branşlarda kursların bundan sonra da devam edeceğini vurguladı.

VATANDAŞLARA DUYARLILIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta konuşan Kaymakam Karaman da insanların sosyalleşmesi ve meslek edinmesi adına halk eğitim merkezinde mesleki kurslar açıldığını ve bu kurslara halkın büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekerek, vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Konuşmanın ardından 46 kursta 824 kursiyerin eserlerinin yer aldığı İğne Oyası ve Kurdele Nakışı sergisinin açılışı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.