19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Darıca 11.09.2019 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Beşir Derneği, Darıca’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kendi siparişleri doğrultusunda oluşan yardım paketlerini teslim etti Türkiye’de ve dünyada gönüller yapmaya geldik diyerek hayırsever bağışçılarının desteğiyle tüm Türkiye’de ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlarda bulunan Beşir Derneği, geliştirdiği yardım modeliyle yüzler güldürmeye devam ediyor. YARDIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR Bu yardım modelinde ihtiyaç sahipleri, ihtiyaç duydukları ürünleri temsilcilikler aracılığıyla tanımlanan puan miktarınca sipariş ediyor ve siparişler, Beşir’ler tarafından kendilerine teslim ediliyor. Bu yöntemle evde mercimeği bulunan ihtiyaç sahibine yeniden mercimek götürülmesinin önüne geçmek suretiyle kaynak tasarrufu sağlanıyor. Böylece dağıtım yapmak yerine nitelikli yardım yapılmış oluyor. Bu kapsamda periyodik yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Beşir Derneği Darıca Temsilciliği tarafından hazırlanan paketler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Beşir Derneği, Darıca’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere kendi siparişleri doğrultusunda oluşan yardım paketlerini teslim etti Türkiye’de ve dünyada gönüller yapmaya geldik diyerek hayırsever bağışçılarının desteğiyle tüm Türkiye’de ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlarda bulunan Beşir Derneği, geliştirdiği yardım modeliyle yüzler güldürmeye devam ediyor.

YARDIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bu yardım modelinde ihtiyaç sahipleri, ihtiyaç duydukları ürünleri temsilcilikler aracılığıyla tanımlanan puan miktarınca sipariş ediyor ve siparişler, Beşir’ler tarafından kendilerine teslim ediliyor. Bu yöntemle evde mercimeği bulunan ihtiyaç sahibine yeniden mercimek götürülmesinin önüne geçmek suretiyle kaynak tasarrufu sağlanıyor. Böylece dağıtım yapmak yerine nitelikli yardım yapılmış oluyor. Bu kapsamda periyodik yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Beşir Derneği Darıca Temsilciliği tarafından hazırlanan paketler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.