19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da iki araç yandı

Darıca 16.03.2016 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da iki araç yandı

Darıca'da önceki akşam park halinde bulunan iki araç bir anda alev aldı, araçlar kullanılamaz hale geldi.

Olay dün gece Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Eriş Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddiaya göre; İ.G adındaki vatandaşa ait olan 34 ZF 0274 plakalı araç ile R.G isimli kişiye ait olan 34 TS 9932 plakalı araçlar park halindeyken bir anda alev alıp yanmaya başladı. Yangını farkeden vatandaşlar hemen 110 itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına almayı başardı. Kazada can kaybı yaşanmazken, her iki araç kullanılamaz hale geldi. Öte yandan polis ekipleri yanan bu iki araç hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı. 
Darıca'da önceki akşam park halinde bulunan iki araç bir anda alev aldı, araçlar kullanılamaz hale geldi.

Olay dün gece Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Eriş Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddiaya göre; İ.G adındaki vatandaşa ait olan 34 ZF 0274 plakalı araç ile R.G isimli kişiye ait olan 34 TS 9932 plakalı araçlar park halindeyken bir anda alev alıp yanmaya başladı. Yangını farkeden vatandaşlar hemen 110 itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına almayı başardı. Kazada can kaybı yaşanmazken, her iki araç kullanılamaz hale geldi. Öte yandan polis ekipleri yanan bu iki araç hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.