19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da İntihar!

Darıca 13.01.2016 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da İntihar!

Uzuntarla’da oturan hayat dolu olan ve çevresinde çokça sevilen 21 yaşındaki genç teyzesinin evinde intihar etti.

Kartepe Uzuntarla’da oturan Pirelli Çelikord Fabrikası'ndan ayrılan Sezai ile ev hanımı Esra Güler’in 4 çocuğundan biri olan 21 yaşındaki Burhan Güler Darıca’da teyzesinin evinde kendini ipe asarak intihar etti.   HAYAT DOLUYDU Uzuntarla’da oturan ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde dondurduğu öğrenciliği sonrasında İzmit’te Koçtaş’da bir müddet çalışan 21 yaşındaki Burhan Güler Darıca’da bulunan teyzesine gitti. Çevresinde çokça sevilen ve enerji dolu yaşantısı olan Güler henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü teyzesindeyken kendini ipe asarak intihara kalkıştı. Durumu fark eden yakınları Güler’i ipten alarak hemen hastaneye kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Güler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 21 yaşında hayatına son veren Burhan Güler’in cenazesi bugün Uzuntarla Merkez Camii’nden alınarak Uzuntarla’da toprağa verildi.
Uzuntarla’da oturan hayat dolu olan ve çevresinde çokça sevilen 21 yaşındaki genç teyzesinin evinde intihar etti.

Kartepe Uzuntarla’da oturan Pirelli Çelikord Fabrikası'ndan ayrılan Sezai ile ev hanımı Esra Güler’in 4 çocuğundan biri olan 21 yaşındaki Burhan Güler Darıca’da teyzesinin evinde kendini ipe asarak intihar etti.

 
HAYAT DOLUYDU
Uzuntarla’da oturan ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde dondurduğu öğrenciliği sonrasında İzmit’te Koçtaş’da bir müddet çalışan 21 yaşındaki Burhan Güler Darıca’da bulunan teyzesine gitti. Çevresinde çokça sevilen ve enerji dolu yaşantısı olan Güler henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü teyzesindeyken kendini ipe asarak intihara kalkıştı. Durumu fark eden yakınları Güler’i ipten alarak hemen hastaneye kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Güler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 21 yaşında hayatına son veren Burhan Güler’in cenazesi bugün Uzuntarla Merkez Camii’nden alınarak Uzuntarla’da toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.