Darıca'da Kadınlar Kuyruğa Girdi

Darıca 06.07.2018 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Kadınlar Kuyruğa Girdi

Darıca, Bayramoğlu'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından konuşlandırılan Kadınlar Plajı için bayanlar sabahın erken saatlerinde yoğun kuyruklar oluşturuyor. Hafta içi dahi sabah 10.00'dan sonra yer bulunması adeta imkansız hale gelen Kadınlar Plajı verdiği kaliteli hizmet ile kadınların gözdesi olan plaj marka olma yolunda.

Bayramoğlu Kadınlar Plajı bölgede yaşayan bayanların adeta akınına uğradı. Sadece kadınlara hizmet verilen plaj yaz mevsiminin başlamasıyla binlerce ziyaretçiyi ağırlayarak, rekor kırdı. Sunduğu hizmet ile kadınların vazgeçilmezi olan Kadınlar Plajı, dolup taşıyor. Marka olma yolunda ilerleyen plaj sadece Darıcalı kadınların değil, şehir dışından gelenlerin de gözdesi oldu. Ayrıca bölgemizde yaşayan Suriye, Afganistan, Irak, Pakistan gibi ülke kadınlarınında vazgeçilmezi oldu. HER TÜRLÜ HİZMET VAR Kadınlar Plajı'nda, şezlong, şemsiye gibi hizmetler de ücretsiz veriliyor. Plajda, spor alanlarından k Cankurtarandan güvenlik görevlisine kadar bütün personelin kadın olduğu plajda, kadınlar kendilerini hiç olmadıkları kadar rahat ve özgür hissediyor.Ramazan ayını sakin geçiren ancak Ramazan Bayramı ile birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Kadınlar Plajı o yoğunluğu hiç kaybetmiyor. Bölgemizi etkisi altına alan sağanak yağışların bölgemizi terk etmesi ve sıcakların normalin üstüne çıkması ile  günlük ortalama 2 bin 500 ziyaretçi ağırlamaya başladı. Hafta sonu bu sayı daha da artıyor. Kadınlar Plajı, Haziran ayından bu yana 85 bin ziyaretçi ile adeta rekor kırdı.  Kadınlar Plajı'na tam not veren kadınlar, aynı hizmetin farklı yerlerde de verilmesini istiyor. Adnan Ayvaz-Darıca
Darıca, Bayramoğlu'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından konuşlandırılan Kadınlar Plajı için bayanlar sabahın erken saatlerinde yoğun kuyruklar oluşturuyor. Hafta içi dahi sabah 10.00'dan sonra yer bulunması adeta imkansız hale gelen Kadınlar Plajı verdiği kaliteli hizmet ile kadınların gözdesi olan plaj marka olma yolunda.

Bayramoğlu Kadınlar Plajı bölgede yaşayan bayanların adeta akınına uğradı. Sadece kadınlara hizmet verilen plaj yaz mevsiminin başlamasıyla binlerce ziyaretçiyi ağırlayarak, rekor kırdı. Sunduğu hizmet ile kadınların vazgeçilmezi olan Kadınlar Plajı, dolup taşıyor. Marka olma yolunda ilerleyen plaj sadece Darıcalı kadınların değil, şehir dışından gelenlerin de gözdesi oldu. Ayrıca bölgemizde yaşayan Suriye, Afganistan, Irak, Pakistan gibi ülke kadınlarınında vazgeçilmezi oldu.

HER TÜRLÜ HİZMET VAR
Kadınlar Plajı'nda, şezlong, şemsiye gibi hizmetler de ücretsiz veriliyor. Plajda, spor alanlarından k Cankurtarandan güvenlik görevlisine kadar bütün personelin kadın olduğu plajda, kadınlar kendilerini hiç olmadıkları kadar rahat ve özgür hissediyor.
Ramazan ayını sakin geçiren ancak Ramazan Bayramı ile birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Kadınlar Plajı o yoğunluğu hiç kaybetmiyor. Bölgemizi etkisi altına alan sağanak yağışların bölgemizi terk etmesi ve sıcakların normalin üstüne çıkması ile  günlük ortalama 2 bin 500 ziyaretçi ağırlamaya başladı. Hafta sonu bu sayı daha da artıyor. Kadınlar Plajı, Haziran ayından bu yana 85 bin ziyaretçi ile adeta rekor kırdı.  Kadınlar Plajı'na tam not veren kadınlar, aynı hizmetin farklı yerlerde de verilmesini istiyor.

Adnan Ayvaz-Darıca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.