19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da kan bağışı kampanyası

Darıca 16.04.2015 - 16:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’da kan bağışı kampanyası

Darıca’da Kutlu Doğum haftası nedeniyle Türk Kızılay’ı, Darıca Belediyesi ve Darıca Müftülüğünün ortaklaşa kan bağış kampanyası düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası neden ile Darıca’da düzenlenen kan bağışı kampanyasında Türk Kızılay’ı kan bağışı aracında Darıca’da ki gönüllü vatandaşlar kan bağışı yaptı. İlgi oldukça yoğundu Düzenlenen kan bağışı kampanyasında vatandaşlardan ilgi oldukça yoğundu. Çok sayıda vatandaş kan bağışı yapmak için sıraya girdi. Gönüllü vatandaşları bekliyoruz Türk Kızılay’ı Darıca Şubesi Başkanı Nusret Oliger sağlıklı ver vatandaşın gönüllü olarak kan bağışı yapması gerektiğinin altını çizerek ‘’ böyle önemli bir haftayı kan bağışı ile tamamlamak daha güzelleştiriyor tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmak için Türk Kızılay’ı kan bağışı aracına bekliyoruz’’ dedi. Kan bağışı yapan vatandaşlara Darıca Belediyesi tarafınca tatlı ve Kutlu Doğum haftası nedeniyle Hadisi Şerif verildi ve  kadınlara çiçek takdim edildi.                            
Darıca’da Kutlu Doğum haftası nedeniyle Türk Kızılay’ı, Darıca Belediyesi ve Darıca Müftülüğünün ortaklaşa kan bağış kampanyası düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası neden ile Darıca’da düzenlenen kan bağışı kampanyasında Türk Kızılay’ı kan bağışı aracında Darıca’da ki gönüllü vatandaşlar kan bağışı yaptı.

İlgi oldukça yoğundu

Düzenlenen kan bağışı kampanyasında vatandaşlardan ilgi oldukça yoğundu. Çok sayıda vatandaş kan bağışı yapmak için sıraya girdi.

Gönüllü vatandaşları bekliyoruz

Türk Kızılay’ı Darıca Şubesi Başkanı Nusret Oliger sağlıklı ver vatandaşın gönüllü olarak kan bağışı yapması gerektiğinin altını çizerek ‘’ böyle önemli bir haftayı kan bağışı ile tamamlamak daha güzelleştiriyor tüm vatandaşlarımızı kan bağışı yapmak için Türk Kızılay’ı kan bağışı aracına bekliyoruz’’ dedi.

Kan bağışı yapan vatandaşlara Darıca Belediyesi tarafınca tatlı ve Kutlu Doğum haftası nedeniyle Hadisi Şerif verildi ve  kadınlara çiçek takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.