Darıca’da Kanser Aranıyor

Darıca 10.07.2018 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Kanser Aranıyor

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü Mobil Sağlık Platform Sistemi dahilinde Sağlıklı Yaşam/Kanser Tarama Ekibi ile Darıca Sahili’nde vatandaşlara hizmet veriyor.

Darıca Sahili’nde yapılan Dernekler Şöleni platform alanında, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü kanser taramaları, sigara bırakma programı, organ bağışının önemi gibi her çeşit sağlık konularında ve toplum sağlığını ilgilendiren diğer sağlık konularında uzman hekimler öncülüğünde vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. vatandaşlara verilen bilgiler konusunda bir açıklama yapan Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Kolorektal Kanserlerde erken teşhiste belirleyici olan GGK (Gaita Gizli Kan) Testi dağıtımı yapılarak kullanımı ve değerlendirmesi konusunda bilgi verildi. İLGİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ Rahim Ağzı Kanseri hakkında bilgilendirme yapılarak, ücretsiz olarak sunulan kanser tarama hizmetleri için KETEM (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri) ve Aile Hekimliklerine davet edildi. Organ Bağışı ve önemi hakkında bilgi verilerek, gönüllü olan vatandaşlarımızın organ bağışları işleme alındı, Sağlık Bakanlığımızın hediyeleri kendilerine takdim edildi. Başta Darıca Belediyesi çalışanları olmak üzere Darıcalı tüm vatandaşlarımıza ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür eder, herkese sağlıklı günler dileriz.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü Mobil Sağlık Platform Sistemi dahilinde Sağlıklı Yaşam/Kanser Tarama Ekibi ile Darıca Sahili’nde vatandaşlara hizmet veriyor.

Darıca Sahili’nde yapılan Dernekler Şöleni platform alanında, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü kanser taramaları, sigara bırakma programı, organ bağışının önemi gibi her çeşit sağlık konularında ve toplum sağlığını ilgilendiren diğer sağlık konularında uzman hekimler öncülüğünde vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. vatandaşlara verilen bilgiler konusunda bir açıklama yapan Darıca İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, “Kolorektal Kanserlerde erken teşhiste belirleyici olan GGK (Gaita Gizli Kan) Testi dağıtımı yapılarak kullanımı ve değerlendirmesi konusunda bilgi verildi.

İLGİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Rahim Ağzı Kanseri hakkında bilgilendirme yapılarak, ücretsiz olarak sunulan kanser tarama hizmetleri için KETEM (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezleri) ve Aile Hekimliklerine davet edildi. Organ Bağışı ve önemi hakkında bilgi verilerek, gönüllü olan vatandaşlarımızın organ bağışları işleme alındı, Sağlık Bakanlığımızın hediyeleri kendilerine takdim edildi. Başta Darıca Belediyesi çalışanları olmak üzere Darıcalı tüm vatandaşlarımıza ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür eder, herkese sağlıklı günler dileriz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.