Darıca'da Kaza ! 8 Yaralı...

Darıca 08.07.2018 - 20:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Kaza ! 8 Yaralı...

Darıca'da, kavşakta otomobil ile çarpışan minibüs devrildi. Kazada, 8 kişi yaralandı.

Kaza, , Darıca İstasyon Caddesi ile Atatürk Caddesi'nin kesiştiği kavşakta  meydana geldi. Murat Hanoğlu yönetimindeki X 3397 BX yabancı plakalı otomobil ile Emrah Mısırlıoğlu yönetimindeki 34 PL 6128 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs devrildi. Kazada, sürücüler Hanoğlu ve Mısılıroğlu ile minibüste bulunan 2'si çocuk, 6 kişi yaralandı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Murat Hanoğlu aracından kendini dışarı atarak acı içinde yerde kıvranmaya başladı. Minibüsteki yaralılar ise çevreden yetişen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla  Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Darıca'da, kavşakta otomobil ile çarpışan minibüs devrildi. Kazada, 8 kişi yaralandı.

Kaza, , Darıca İstasyon Caddesi ile Atatürk Caddesi'nin kesiştiği kavşakta  meydana geldi. Murat Hanoğlu yönetimindeki X 3397 BX yabancı plakalı otomobil ile Emrah Mısırlıoğlu yönetimindeki 34 PL 6128 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs devrildi. Kazada, sürücüler Hanoğlu ve Mısılıroğlu ile minibüste bulunan 2'si çocuk, 6 kişi yaralandı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü Murat Hanoğlu aracından kendini dışarı atarak acı içinde yerde kıvranmaya başladı. Minibüsteki yaralılar ise çevreden yetişen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla  Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.