Darıca’da kiralık araçla 120 litre mazot çaldılar!

Darıca 03.02.2017 - 08:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da kiralık araçla 120 litre mazot çaldılar!

Darıca’da meydana gelen olayda kiralık araçla 120 litre mazot çalan iki hırsız polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  Edinilen bilgilere göre: olay dün gece Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde meydana geldi. Y.T ile M.O adındaki iki şahıs cadde üzerinde park halinde bulunan 41 D 1332 plakalı kamyondan 120 litre mazot çaldı. Daha sonra araç sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri çevrede çalışma yaptı. 2 KİŞİDEN 1’İ TUTUKLANDI! Yapılan çalışma neticesinde şahısların bir rent acar firmasından kiralamış oldukları 07 YNA 05 plakalı araçla olayı gerçekleştirdikleri ve aracın Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde olduğu tespit edildi. Polis ekipleri yaptığı baskında aracı ve hırsızlık olayına karışan Y.T ile M.O’yu gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün dliyeye sevk edilen zanlılardan Y.T tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.O ise serbest bırakıldı.   Kaynak:Kulis Haber
Darıca’da meydana gelen olayda kiralık araçla 120 litre mazot çalan iki hırsız polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Edinilen bilgilere göre: olay dün gece Darıca Sırasöğütler Mahallesi’nde meydana geldi. Y.T ile M.O adındaki iki şahıs cadde üzerinde park halinde bulunan 41 D 1332 plakalı kamyondan 120 litre mazot çaldı. Daha sonra araç sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri çevrede çalışma yaptı.

2 KİŞİDEN 1’İ TUTUKLANDI!

Yapılan çalışma neticesinde şahısların bir rent acar firmasından kiralamış oldukları 07 YNA 05 plakalı araçla olayı gerçekleştirdikleri ve aracın Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde olduğu tespit edildi. Polis ekipleri yaptığı baskında aracı ve hırsızlık olayına karışan Y.T ile M.O’yu gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün dliyeye sevk edilen zanlılardan Y.T tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.O ise serbest bırakıldı.

 

Kaynak:Kulis Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.