Darıca'da Korkutan Yangın

Darıca 10.07.2015 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da Korkutan Yangın

Evindeki buzdolabından duman çıktığını gören ev sahibi hemen itfaiyeye haber verdi.

Olay, Darıca Abdi İpekçi Mahallesinde gerçekleşti. Evindeki buzdolabından duman çıktığını gören ev sahibi  itfaiyeye haber verdi. İhbarı alan İtfaiye ekipleri, 8 araçla birlikte Darıca Abdi İpekçi Mahallesi 1545 sokaktaki  adrese doğru yöneldiler.  Adrese geldiklerinde ihbarda bulunan ev sahibinin, “Dumanı görünce panik yaptım sizi aradım. Ama siz gelene kadar da kendim dumanı söndürdüm. Buraya kadar zahmet ettiniz. Kusura bakmayın vaktinizi aldım.”dedi. Komşuları ve çevrede bulunanlar, “Aman bir yangın mal ve can kaybı yaşanmasında yanlış ihbar olursa olsun.”dediler. İtfaiye ekipleri tekrar olay yerinden uzaklaşırken olay yerine bu kez de polis ekipleri gelerek tutanak tuttular.
Evindeki buzdolabından duman çıktığını gören ev sahibi hemen itfaiyeye haber verdi.

Olay, Darıca Abdi İpekçi Mahallesinde gerçekleşti. Evindeki buzdolabından duman çıktığını gören ev sahibi  itfaiyeye haber verdi.

İhbarı alan İtfaiye ekipleri, 8 araçla birlikte Darıca Abdi İpekçi Mahallesi 1545 sokaktaki  adrese doğru yöneldiler.  Adrese geldiklerinde ihbarda bulunan ev sahibinin, “Dumanı görünce panik yaptım sizi aradım. Ama siz gelene kadar da kendim dumanı söndürdüm. Buraya kadar zahmet ettiniz. Kusura bakmayın vaktinizi aldım.”dedi. Komşuları ve çevrede bulunanlar, “Aman bir yangın mal ve can kaybı yaşanmasında yanlış ihbar olursa olsun.”dediler. İtfaiye ekipleri tekrar olay yerinden uzaklaşırken olay yerine bu kez de polis ekipleri gelerek tutanak tuttular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.