19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da korona önlemleri uygulanmıyor!

Siyaset 09.06.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da korona önlemleri uygulanmıyor!

CHP Darıca eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz Darıca’da bir PTT şubesinde Covid-19 önlemlerinin alınmadığını iddia etti. Akdeniz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan PTT şubesinde korona virüs önlemlerine riayet edilmediğini iddia etti. İŞTE AKDENİZ’İN O PAYLAŞIMI “Darıca Kazım Karabekir Mahallesi PTT şubesinde dezenfektan yok. ‘Neden’ diye sorduğumda memur, ‘Çok az getirildiği için müşterilere vermiyoruz’ diye cevapladı. Müşteriler aynı kalemi kullanıp işlem yapıyor. Görevli iki memur hizmet veriyor ama içeriye 4-5 kişi giriyor. Bankonun önüne sosyal mesafeyi korumak (!) için banklar ters şekilde kapatılmış. Ayrıca ateş ölçümü neden yapılmıyor? Mağazalara, restoranlara giderken bu şekilde alınıyor da postanede neden uygulanmıyor, ilginç…”  

CHP Darıca eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz Darıca’da bir PTT şubesinde Covid-19 önlemlerinin alınmadığını iddia etti.

Akdeniz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan PTT şubesinde korona virüs önlemlerine riayet edilmediğini iddia etti.

İŞTE AKDENİZ’İN O PAYLAŞIMI

“Darıca Kazım Karabekir Mahallesi PTT şubesinde dezenfektan yok. ‘Neden’ diye sorduğumda memur, ‘Çok az getirildiği için müşterilere vermiyoruz’ diye cevapladı. Müşteriler aynı kalemi kullanıp işlem yapıyor. Görevli iki memur hizmet veriyor ama içeriye 4-5 kişi giriyor. Bankonun önüne sosyal mesafeyi korumak (!) için banklar ters şekilde kapatılmış. Ayrıca ateş ölçümü neden yapılmıyor? Mağazalara, restoranlara giderken bu şekilde alınıyor da postanede neden uygulanmıyor, ilginç…”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.