Darıca'da Kültür Sanat zamanı!

Darıca 07.10.2019 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca'da Kültür Sanat zamanı!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kültür sanat etkinlikleri “Senin Annen Bir Melekti” isimli tiyatro ile başlıyor.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kültür sanat etkinlikleri “Senin Annen Bir Melekti” isimli tiyatro ile başlıyor. Yeni dönemde 7’den 70’e  her kesime hitap edecek olan kültür sanat etkinlikleriyle perdelerini açacak olan Adnan Menderes Kültür Merkezi yıl boyunca tiyatro, sinema, stand-up, söyleşi, sergi ve konser gibi etkinliklerle sanatseverlerin hizmetinde olacak. İlçe Halkımıza Değer Katacak Etkinliklerimiz Olacak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe halkını Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinliklere davet etti. Başkan Bıyık, “gerek vatandaşlarımızın hayatına değer katan ve gerekse çocuklarımızın gelişimine katkı sunacak etkinliklerle kültür sanat etkinliklerimize başlıyoruz. Yaz aylarına kadar sürecek etkinliklerimizde her yaştan her kesime hitap bir çok kültür sanat etkinliği olacak. Tüm ilçe halkımızı ücretsiz olacak etkinliklerimize bekliyoruz.” dedi.
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kültür sanat etkinlikleri “Senin Annen Bir Melekti” isimli tiyatro ile başlıyor.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kültür sanat etkinlikleri “Senin Annen Bir Melekti” isimli tiyatro ile başlıyor. Yeni dönemde 7’den 70’e  her kesime hitap edecek olan kültür sanat etkinlikleriyle perdelerini açacak olan Adnan Menderes Kültür Merkezi yıl boyunca tiyatro, sinema, stand-up, söyleşi, sergi ve konser gibi etkinliklerle sanatseverlerin hizmetinde olacak.

İlçe Halkımıza Değer Katacak Etkinliklerimiz Olacak

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe halkını Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinliklere davet etti. Başkan Bıyık, “gerek vatandaşlarımızın hayatına değer katan ve gerekse çocuklarımızın gelişimine katkı sunacak etkinliklerle kültür sanat etkinliklerimize başlıyoruz. Yaz aylarına kadar sürecek etkinliklerimizde her yaştan her kesime hitap bir çok kültür sanat etkinliği olacak. Tüm ilçe halkımızı ücretsiz olacak etkinliklerimize bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.