Darıca’da kuyuya düşen kaplumbağaları Büyükşehir güvenliği kurtardı

Darıca 24.10.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca’da kuyuya düşen kaplumbağaları Büyükşehir güvenliği kurtardı

Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda kuyuya düşen kaplumbağalar, Büyükşehir güvenlik ekipleri tarafından kurtardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri vatandaşların huzuru ve kamu düzeni için 7 gün 24 saat görev yapıyor. Zabıta ekipleri asli görevlerinin yanı sıra diğer pek çok görevi de yerine getiriyor. Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda kuyuya düşen iki kaplumbağayı, Büyükşehir Güvenlik ekipleri fark ederek kurtardı. DEVRİYE SIRASINDA FARK EDİLDİ   Darıca’daki eski askeri alan üzerine kurulan sahil parkında vatandaşların huzuru için Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde güvenlik personelleri görev yapıyor. Güvenlik personellerinin sahil parkının üst kısımlarında devriye attığı sırada iki kaplumbağanın kuyuya düştüğü tespit edildi. Ekipler hızlı bir şekilde kuyunun yanına giderek kaplumbağaları dışarı çıkardı. KENDİ ELLERİYLE TEMİZLEDİLER, DOĞAYA SALINDILAR Kuyudan çıkarıldıktan sonra kaplumbağaların sağlık durumlarının iyi olduğunu anlayan güvenlik ekipleri, çamura bulanan hayvanları kendi elleriyle temizledi. Su ile yıkanan Kaplumbağalar, sahil parkı içerisindeki yeşil ve kuru bir alan götürülerek doğaya salındı. 

Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda kuyuya düşen kaplumbağalar, Büyükşehir güvenlik ekipleri tarafından kurtardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri vatandaşların huzuru ve kamu düzeni için 7 gün 24 saat görev yapıyor. Zabıta ekipleri asli görevlerinin yanı sıra diğer pek çok görevi de yerine getiriyor. Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda kuyuya düşen iki kaplumbağayı, Büyükşehir Güvenlik ekipleri fark ederek kurtardı.

DEVRİYE SIRASINDA FARK EDİLDİ  

Darıca’daki eski askeri alan üzerine kurulan sahil parkında vatandaşların huzuru için Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde güvenlik personelleri görev yapıyor. Güvenlik personellerinin sahil parkının üst kısımlarında devriye attığı sırada iki kaplumbağanın kuyuya düştüğü tespit edildi. Ekipler hızlı bir şekilde kuyunun yanına giderek kaplumbağaları dışarı çıkardı.

KENDİ ELLERİYLE TEMİZLEDİLER, DOĞAYA SALINDILAR

Kuyudan çıkarıldıktan sonra kaplumbağaların sağlık durumlarının iyi olduğunu anlayan güvenlik ekipleri, çamura bulanan hayvanları kendi elleriyle temizledi. Su ile yıkanan Kaplumbağalar, sahil parkı içerisindeki yeşil ve kuru bir alan götürülerek doğaya salındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.