19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Liseler ve Ortaokullar arası Bilgi Yarışması Yapıldı

Darıca 07.04.2017 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Liseler ve Ortaokullar arası Bilgi Yarışması Yapıldı

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı Liseler ve Ortaokullar arası bilgi kültür yarışması yaptı.

14 lise ve 19 ortaokulumuzun katıldıgı yarışmada liselerde: 1.Özel Final And.Lis 2.Darıca Ülkün Yalçın And.Lis 3.Neset Yalçın And.Lis oldu. Ortaokullarda:1.Mehmet Akif Ortaokulu 2.Özel Çözüm Ortaokulu 3.Özel Seymen Ortaokulu oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  İsmail Oğuz başta anne -babalarına, okul idarelerini ve öğretmenlere düşünebilen,yorumlayabilen, sorgulayan ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirdikleri için teşekkür etti.Okullarını temsil eden çocuklarımıza başarılar diledi.Dereceye giren okullarımızı tebrik ederek basarılı ögrencilerimizi ödüllendirdi.Sayın Kaymakamımız Ömer Karaman'da okullarımızda eğitim ve öğretimin daha kaliteli hale geldigini yeni okullarla ögrencilerimizin sınıf mevcutlarının daha az sınıflarda olması icin yeni okulların seneye faaliyete gireceginin müjdesini verdi.Darıca eğitimde marka olması için çalışmalar yapıldığı ve yapılacağını söyleyerek çocuklara başarılar diledi...
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı Liseler ve Ortaokullar arası bilgi kültür yarışması yaptı.
14 lise ve 19 ortaokulumuzun katıldıgı yarışmada liselerde: 1.Özel Final And.Lis 2.Darıca Ülkün Yalçın And.Lis 3.Neset Yalçın And.Lis oldu.
Ortaokullarda:1.Mehmet Akif Ortaokulu 2.Özel Çözüm Ortaokulu 3.Özel Seymen Ortaokulu oldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  İsmail Oğuz başta anne -babalarına, okul idarelerini ve öğretmenlere düşünebilen,yorumlayabilen, sorgulayan ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirdikleri için teşekkür etti.Okullarını temsil eden çocuklarımıza başarılar diledi.Dereceye giren okullarımızı tebrik ederek basarılı ögrencilerimizi ödüllendirdi.Sayın Kaymakamımız Ömer Karaman'da okullarımızda eğitim ve öğretimin daha kaliteli hale geldigini yeni okullarla ögrencilerimizin sınıf mevcutlarının daha az sınıflarda olması icin yeni okulların seneye faaliyete gireceginin müjdesini verdi.Darıca eğitimde marka olması için çalışmalar yapıldığı ve yapılacağını söyleyerek çocuklara başarılar diledi...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.