Darıca’da mahsur kalan kadın öldü!

Darıca 15.06.2019 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da mahsur kalan kadın öldü!

Darıca’da sağanak yağışının sele dönüşmesiyle mahsur kalan vatandaşlardan biri hayatını kaybetti.

Darıca’da bugün etkili olan sağanak yağış nedeni ile ev ve iş yerlerinin bodrum katları su altında kalırken, selde mahsur kalan iki kadın Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kadınlardan Elif Urhan (26) hayatını kaybederken, Birsen Albay’ın (34) durumunun iyi olduğu öğrenildi. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş gazetemize bir açıklama yaparak, “Yaşanan sağanak yağışın sele dönüşmesi ile hastanemize kaldırılan vatandaşlarımızdan Elif Urhan (26) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca’da sağanak yağışının sele dönüşmesiyle mahsur kalan vatandaşlardan biri hayatını kaybetti.

Darıca’da bugün etkili olan sağanak yağış nedeni ile ev ve iş yerlerinin bodrum katları su altında kalırken, selde mahsur kalan iki kadın Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kadınlardan Elif Urhan (26) hayatını kaybederken, Birsen Albay’ın (34) durumunun iyi olduğu öğrenildi. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş gazetemize bir açıklama yaparak, “Yaşanan sağanak yağışın sele dönüşmesi ile hastanemize kaldırılan vatandaşlarımızdan Elif Urhan (26) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.