19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Miting Gibi Başvuru

Darıca 09.11.2018 - 18:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Miting Gibi Başvuru

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı'na aday adayı başvuruları ile hareketlilik bugün tavan yaptı. Akşam saatlerinde Ömer Öztürk'ün aday adaylığı başvurusu adeta bir miting havasına dönüştü.

Darıca Şalpazarlılar Dernek Başkanı, Saadet partisi, Has Parti ve Ak Parti Darıca Belediye Meclis Üyeliği görevleri yapan ayrıca uzun yıllardır Tuzla Belediyesi'nde çalışan Ömer Öztürk bu akşam saatlerinde çok sayıda seveni ile birlikte dosyasını Darıca Ak parti İlçe Başkanvekili Ufuk Acay'a teslim etti. Çok sayıda seveni ile birlikte önce Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Ömer Öztürk, coşkulu kalabalığa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Kadın ve çocuklarında katılım gösterdiği aday adayı başvuru töreni öncesinde coşkulu kalabalık oluşturduğu kortejle Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı'na kadar İstasyon Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti. Parti binasının toplantı salonuna sığmayan kalabalığın büyük bir kısmı parti binası merdivenlerinde ve kapı girişinde beklemek zorunda kaldı. Darıca Ak parti İlçe Başkan Yardımcıları Ufuk Acay ve Mevlüt Kocagöz'ün evsahipliği yaptığı aday adayı başvuru töreninde Acay bir konuşma gerçekleştirdi. Acay konuşmasında, " Yakın zaman içinde aday adaylarımız saha çalışmalarını başlatacaklar. Bu çalışmalar çerçevesinde partimiz ile ilgili söylemlerinde yada mevcut belediye başkanımız ile ilgili söylemlerinde hassas olmaları bize memnuniyet verecektir. Biz de partimizin aday belirlendiğinde hangi isim olursa olsun arkasında dimdik durarak kendisi ile koordineli bir çalışma yaparak seçim zaferine imza atacağız."dedi. Acay'ın arkasından konuşan Öztürk ise, "Orhangazi'nin topraklarına selam olsun. Alparsalan'ın ordularına selam olsun. Burada Orhangazi ile birlikte savaşan Akçakocalara, Bamsı Çavuşlara selam olsun. Bu topraklarda bu toprağın halkına hizmet etmek onurdur."dedi.(Haber: Adnan Ayvaz) Ayrıntılar Hedef Gazetesi'nde.    
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı'na aday adayı başvuruları ile hareketlilik bugün tavan yaptı. Akşam saatlerinde Ömer Öztürk'ün aday adaylığı başvurusu adeta bir miting havasına dönüştü.

Darıca Şalpazarlılar Dernek Başkanı, Saadet partisi, Has Parti ve Ak Parti Darıca Belediye Meclis Üyeliği görevleri yapan ayrıca uzun yıllardır Tuzla Belediyesi'nde çalışan Ömer Öztürk bu akşam saatlerinde çok sayıda seveni ile birlikte dosyasını Darıca Ak parti İlçe Başkanvekili Ufuk Acay'a teslim etti. Çok sayıda seveni ile birlikte önce Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Ömer Öztürk, coşkulu kalabalığa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Kadın ve çocuklarında katılım gösterdiği aday adayı başvuru töreni öncesinde coşkulu kalabalık oluşturduğu kortejle Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı'na kadar İstasyon Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti. Parti binasının toplantı salonuna sığmayan kalabalığın büyük bir kısmı parti binası merdivenlerinde ve kapı girişinde beklemek zorunda kaldı. Darıca Ak parti İlçe Başkan Yardımcıları Ufuk Acay ve Mevlüt Kocagöz'ün evsahipliği yaptığı aday adayı başvuru töreninde Acay bir konuşma gerçekleştirdi. Acay konuşmasında, " Yakın zaman içinde aday adaylarımız saha çalışmalarını başlatacaklar. Bu çalışmalar çerçevesinde partimiz ile ilgili söylemlerinde yada mevcut belediye başkanımız ile ilgili söylemlerinde hassas olmaları bize memnuniyet verecektir. Biz de partimizin aday belirlendiğinde hangi isim olursa olsun arkasında dimdik durarak kendisi ile koordineli bir çalışma yaparak seçim zaferine imza atacağız."dedi. Acay'ın arkasından konuşan Öztürk ise, "Orhangazi'nin topraklarına selam olsun. Alparsalan'ın ordularına selam olsun. Burada Orhangazi ile birlikte savaşan Akçakocalara, Bamsı Çavuşlara selam olsun. Bu topraklarda bu toprağın halkına hizmet etmek onurdur."dedi.(Haber: Adnan Ayvaz)

Ayrıntılar Hedef Gazetesi'nde.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.