19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da Mülteciler Konuşuldu

Darıca 29.06.2018 - 17:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Mülteciler Konuşuldu

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında Darıca’da yaşayan mültecilere yapılan yardım hizmet ve yapılan işlemlerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Darıca Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, AB Sivil Koruma Ve İnsani Yardımlar İstanbul Şube Müdürü Bruno Rotival, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda, Darıca’da yaşayan mültecilere yapılan yardım hizmet ve yapılan işlemlerle ilgili değerlendirme yapıldı. Kaymakam Karaman, mültecilerin iyi bir yaşan standartlarında yaşaması için gereken özeni gösterdiklerini söyledi. KÜBRA AKABALI
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında Darıca’da yaşayan mültecilere yapılan yardım hizmet ve yapılan işlemlerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Darıca Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, AB Sivil Koruma Ve İnsani Yardımlar İstanbul Şube Müdürü Bruno Rotival, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda, Darıca’da yaşayan mültecilere yapılan yardım hizmet ve yapılan işlemlerle ilgili değerlendirme yapıldı. Kaymakam Karaman, mültecilerin iyi bir yaşan standartlarında yaşaması için gereken özeni gösterdiklerini söyledi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.