19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Mutlu Oldular

Darıca 13.11.2017 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Mutlu Oldular

Güngören Belediyesi tarafından gerçekleştirilen engelliler gezisininin bu seferki durağı darıca hayvanat bahçesi oldu. Hayvanat bahçesini gezen engelliler ve aileleri keyifli anlar yaşadı. Güngören Belediyesi, engelli vatandaşlar için  Darıca'da bulunan Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'na tur düzenledi. Düzenlenen geziye 102 engelli vatandaş ve aileleri katıldı. Engelli vatandaşlar gezi boyunca keyif dolu anlar yaşarken, engelli vatandaşların aileleri de bu güzel anların bol bol fotoğrafını çekti. Gördükleri hayvanları ilgiyle izleyen vatandaşlar onlarla selfie çekmeyi de ihmal etmedi. "Engellilerimiz her şeyin en iyisini hakediyor" Güngören Belediyesi yetkilileri engellilere yönelik farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, "Biz engelli vatandaşlarımızla alakalı olarak onların dezavantajlarını gidermeye yönelik faaliyetlerimizi yıl boyunca yapmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımıza mutlu bir zaman yaşatmak istedik" diye konuştu. 102 engelli ve ailesine gezinin akabinde  Darıca Sosyal Tesislerinde yemek ikram edildi. 

Güngören Belediyesi tarafından gerçekleştirilen engelliler gezisininin bu seferki durağı darıca hayvanat bahçesi oldu. Hayvanat bahçesini gezen engelliler ve aileleri keyifli anlar yaşadı.

Güngören Belediyesi, engelli vatandaşlar için  Darıca'da bulunan Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'na tur düzenledi. Düzenlenen geziye 102 engelli vatandaş ve aileleri katıldı. Engelli vatandaşlar gezi boyunca keyif dolu anlar yaşarken, engelli vatandaşların aileleri de bu güzel anların bol bol fotoğrafını çekti. Gördükleri hayvanları ilgiyle izleyen vatandaşlar onlarla selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

"Engellilerimiz her şeyin en iyisini hakediyor"

Güngören Belediyesi yetkilileri engellilere yönelik farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, "Biz engelli vatandaşlarımızla alakalı olarak onların dezavantajlarını gidermeye yönelik faaliyetlerimizi yıl boyunca yapmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımıza mutlu bir zaman yaşatmak istedik" diye konuştu. 102 engelli ve ailesine gezinin akabinde  Darıca Sosyal Tesislerinde yemek ikram edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.