19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da o mahalle girişi virüslü

Darıca 10.06.2020 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da o mahalle girişi virüslü

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasında Darıca’nın nüfus yoğunluğu bulunduğu noktalarda korona virüs vakalarının arttığı görülüyor. Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre Darıca’da en riskli bölge Bayramoğlu Mahallesi’nin girişi. Yoğunluğun bulunduğu mahallenin etrafı oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. En büyük yoğunluğun olduğu Bayramoğlu Mahallesi girişini Lokman Hekim Caddesi, Aşık Veysel Caddesi, İstasyon Caddesi ve Aydınlar Caddesi takip etti.

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasında Darıca’nın nüfus yoğunluğu bulunduğu noktalarda korona virüs vakalarının arttığı görülüyor.

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre Darıca’da en riskli bölge Bayramoğlu Mahallesi’nin girişi. Yoğunluğun bulunduğu mahallenin etrafı oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. En büyük yoğunluğun olduğu Bayramoğlu Mahallesi girişini Lokman Hekim Caddesi, Aşık Veysel Caddesi, İstasyon Caddesi ve Aydınlar Caddesi takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.