Darıca’da Öğretmen Yaz Kampı

Darıca 13.07.2018 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Öğretmen Yaz Kampı

Din Öğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde başlatılan Öğretmen Arapça Yaz Etkinliği Kampı Darıca’da başladı.

Darıca Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesinde bir ay devam edecek olan Din Öğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde başlatılan Öğretmen Arapça Yaz Etkinliği Kampı’nın açılışını Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptı. Açılışta bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Yaz Eğitim Etkinlikleri, çeşitli mesleki, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel etkinliklerle öğrencilerimizi okula, mesleğe ve hayata hazırlamayı; Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında görev yapan İHL Meslek Dersleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Arapça, İngilizce ve diğer alan öğretmenleri ile temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin motivasyonlarını yükselterek, alan bilgisi ve öğretimi konusunda mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. BAŞARILAR DİLİYORUM Öğretmenlerimize yönelik Arapça Dil Etkinlikleri, Bilim ve Medeniyet Tarihi Okumaları, Edebiyat Okumaları, Felsefe ve Hikmet Okumaları, Fıkıh Okumaları, Fikir ve Hareket Öncüleri Okumaları, Gönül Coğrafyası Okumaları, Hadis Okumaları, Kur´an Tilâveti ve Tashih-i Huruf, Maarif Okumaları, Sanat ve Kültür Okumaları, Tefsir Okumaları ve Yöneticilik Sanatı Okumaları; öğrencilerimize yönelik ise Arapça Dil Etkinliği, İngilizce Dil Etkinliği, Hafızlık Çalışması, Kur´an Tilâveti ve Tashih-i Hurûf, Kültür ve Medeniyet, Medya ve İletişim, Mesleğe Hazırlık ve Yetiştirme etkinlikleri olmak üzere 20 farklı alanda ilmî, manevî, edebî, kültürel, sanatsal ve meslekî gelişim seminerleri; konferans ve söyleşiler; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle zenginleştirilmiş programlar uygulanıyor. Düzenlenecek kampta hepinize başarılar diliyorum.” dedi.
Din Öğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde başlatılan Öğretmen Arapça Yaz Etkinliği Kampı Darıca’da başladı.

Darıca Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Lisesinde bir ay devam edecek olan Din Öğretim Genel Müdürlüğü koordinesinde başlatılan Öğretmen Arapça Yaz Etkinliği Kampı’nın açılışını Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptı. Açılışta bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Yaz Eğitim Etkinlikleri, çeşitli mesleki, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel etkinliklerle öğrencilerimizi okula, mesleğe ve hayata hazırlamayı; Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında görev yapan İHL Meslek Dersleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Arapça, İngilizce ve diğer alan öğretmenleri ile temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin motivasyonlarını yükselterek, alan bilgisi ve öğretimi konusunda mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Öğretmenlerimize yönelik Arapça Dil Etkinlikleri, Bilim ve Medeniyet Tarihi Okumaları, Edebiyat Okumaları, Felsefe ve Hikmet Okumaları, Fıkıh Okumaları, Fikir ve Hareket Öncüleri Okumaları, Gönül Coğrafyası Okumaları, Hadis Okumaları, Kur´an Tilâveti ve Tashih-i Huruf, Maarif Okumaları, Sanat ve Kültür Okumaları, Tefsir Okumaları ve Yöneticilik Sanatı Okumaları; öğrencilerimize yönelik ise Arapça Dil Etkinliği, İngilizce Dil Etkinliği, Hafızlık Çalışması, Kur´an Tilâveti ve Tashih-i Hurûf, Kültür ve Medeniyet, Medya ve İletişim, Mesleğe Hazırlık ve Yetiştirme etkinlikleri olmak üzere 20 farklı alanda ilmî, manevî, edebî, kültürel, sanatsal ve meslekî gelişim seminerleri; konferans ve söyleşiler; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle zenginleştirilmiş programlar uygulanıyor. Düzenlenecek kampta hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.