19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da Okumaz Yazmaz Kalmayacak

05.11.2018 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Okumaz Yazmaz Kalmayacak

Darıca Halk Eğitim Merkezi, ‘Darıca’da Okumaz Yazmaz Kalmasın’ sloganı ile okuryazarlık kurslarının sayısını arttırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy koordinatörlüğünde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler kontrolünde devam eden okuryazar seferberliği çerçevesinde Darıca Halk Eğitim Merkezi, ‘Darıca’da Okumaz Yazmaz Kalmasın’ sloganı ile okuryazarlık kurslarının sayısını arttırdı. Okuryazarlık kurslarında birinci kademeyi başarı ile geçen kursiyerlere sertifika verilerek ikinci kademeye geçişi yapılıyor. İkinci kademe kurstan da başarılı çıkan kursiyerlere ilkokul diploması veriliyor. KÜBRA AKABALI
Darıca Halk Eğitim Merkezi, ‘Darıca’da Okumaz Yazmaz Kalmasın’ sloganı ile okuryazarlık kurslarının sayısını arttırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy koordinatörlüğünde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler kontrolünde devam eden okuryazar seferberliği çerçevesinde Darıca Halk Eğitim Merkezi, ‘Darıca’da Okumaz Yazmaz Kalmasın’ sloganı ile okuryazarlık kurslarının sayısını arttırdı. Okuryazarlık kurslarında birinci kademeyi başarı ile geçen kursiyerlere sertifika verilerek ikinci kademeye geçişi yapılıyor. İkinci kademe kurstan da başarılı çıkan kursiyerlere ilkokul diploması veriliyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.