Darıca’da parklar neden kapatıldı?

Darıca 09.06.2020 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da parklar neden kapatıldı?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca – Gebze Metro hattı altyapı çalışması nedeniyle Darıca’da kullanıma kapatılan parklar, çalışmalar tamamlanınca yenilenmiş bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projesi olarak nitelenen ve 2018 yılında yapımına başlanan metro çalışmaları Darıca’da tam gaz   devam ediyor. Metro çalışmaları nedeni ile Darıca’da Cumhuriyet Meydanı dahil pek çok park ve yeşil alan kullanıma kapatıldı. Vatandaşların mahallelerinde kullanıma kapatılan yeşil alanlar için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık gazetemize özel açıklamalarda bulundu. METRO ÇALIŞMALARI TAM GAZ Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın destekleri ile Darıca-Gebze Metrosu çalışmaları ilçemizde tüm hızı ile devam ediyor. Metro çalışmaları sebebi ile Darıca Cumhuriyet Meydanımız dahil ilçemizde bazı parklarımızı kullanıma kapattık. Vatandaşlarımızın yeşil alan ihtiyacınız anlıyoruz. Ancak her zorluğun arkasından gelen bir güzellik vardır. YENİLEYEREK HİZMETE AÇACAĞIZ Vatandaşlarımızdan metro çalışmalarımız tamamlanana kadar sabırlı olmasını bekliyoruz. Metro çalışmaları tamamlandığında Darıca’da hem trafik yoğunluğu azalacak hem de kullanıma kapattığımız meydanlarımızı ve yeşil alanlarımızı yenilenmiş bir şekilde hizmete açacağız. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Darıcalı hemşerilerimizin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.” GEBZE-DARICA METROSU GÜZERGAHI KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN GEÇTİĞİMİZ AY METRO ÇALIŞMALARINI YERİN METRELERCE ALTINA GİREREK İNCELEMİŞTİ DARICA CUMHURİYET MEYDANI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca – Gebze Metro hattı altyapı çalışması nedeniyle Darıca’da kullanıma kapatılan parklar, çalışmalar tamamlanınca yenilenmiş bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projesi olarak nitelenen ve 2018 yılında yapımına başlanan metro çalışmaları Darıca’da tam gaz   devam ediyor. Metro çalışmaları nedeni ile Darıca’da Cumhuriyet Meydanı dahil pek çok park ve yeşil alan kullanıma kapatıldı. Vatandaşların mahallelerinde kullanıma kapatılan yeşil alanlar için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

METRO ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın destekleri ile Darıca-Gebze Metrosu çalışmaları ilçemizde tüm hızı ile devam ediyor. Metro çalışmaları sebebi ile Darıca Cumhuriyet Meydanımız dahil ilçemizde bazı parklarımızı kullanıma kapattık. Vatandaşlarımızın yeşil alan ihtiyacınız anlıyoruz. Ancak her zorluğun arkasından gelen bir güzellik vardır.

YENİLEYEREK HİZMETE AÇACAĞIZ

Vatandaşlarımızdan metro çalışmalarımız tamamlanana kadar sabırlı olmasını bekliyoruz. Metro çalışmaları tamamlandığında Darıca’da hem trafik yoğunluğu azalacak hem de kullanıma kapattığımız meydanlarımızı ve yeşil alanlarımızı yenilenmiş bir şekilde hizmete açacağız. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Darıcalı hemşerilerimizin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.”

GEBZE-DARICA METROSU GÜZERGAHI

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN GEÇTİĞİMİZ AY METRO ÇALIŞMALARINI YERİN METRELERCE ALTINA GİREREK İNCELEMİŞTİ

DARICA CUMHURİYET MEYDANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.