Darıca’da pazarlar yarın kurulacak!

Darıca 25.06.2020 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da pazarlar yarın kurulacak!

Darıca’da cumartesi ve pazar günü kurulacak olan semt pazarları yarın kurulacak. Darıca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağının uygulanacak olmasının ardından, pazarcı esnafı ve vatandaşın mağdur olmaması için ilçede hafta sonu kurulacak olan pazarların 26 Haziran Cuma günü kurulacağını açıkladı. Darıca Belediyesi tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; “Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, 27 Haziran Cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve 28 Haziran Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında 81 ilimiz sınırları içinde bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır. Cumartesi günü Kazım Karabekir Mahallemizde kurulacak olan Cumartesi Pazarı ile Pazar günü Emek Mahallemizde kurulacak olan Pazar Pazarı 26 Haziran Cuma günü aynı yerlerinde kurulacaktır.”

Darıca’da cumartesi ve pazar günü kurulacak olan semt pazarları yarın kurulacak.

Darıca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağının uygulanacak olmasının ardından, pazarcı esnafı ve vatandaşın mağdur olmaması için ilçede hafta sonu kurulacak olan pazarların 26 Haziran Cuma günü kurulacağını açıkladı. Darıca Belediyesi tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; “Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, 27 Haziran Cumartesi günü saat 09.30 ile 15.00 arasında ve 28 Haziran Pazar günü 09.30 ile 18.30 saatleri arasında 81 ilimiz sınırları içinde bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır. Cumartesi günü Kazım Karabekir Mahallemizde kurulacak olan Cumartesi Pazarı ile Pazar günü Emek Mahallemizde kurulacak olan Pazar Pazarı 26 Haziran Cuma günü aynı yerlerinde kurulacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.