Darıca’da plajlar yaza hazırlanıyor

Darıca 06.06.2018 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da plajlar yaza hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, halkın hizmetine hazırladığı plajlar Ramazan Bayramı'yla birlikte yaz sezonunda dolup taşacak.

Tatilcilerin deniz keyfini en güzel şekilde yaşayabilmesi için Mavi Bayraklı plajların da aralarında yer aldığı halk plajlarında yaz sezonuna hazırlıklar tamamlandı. Bu yıl da Darıca Bayramoğlu Halk Plajında tüm hazırlıklar en ince detayına kadar planlandı.Mavi Bayraklı 3 plaj dahil 4 ayrı halk plajında birden Kocaeli halkına ve çevre illerden gelecek tatilcilere hizmet verilecek. Darıca Bayramoğlu Halk Plajı da bu yaz yine tatilcileri bekliyor. Darıca Bayramoğlu’nda bulunan plajın bir bölümü bu yıl da sadece bayanlara hizmet verecek. Kadınlar Plajı’na 7 yaşından büyük erkek çocuklar alınmayacak. CANKURTARANLARDA HAZIR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesindeki KOSKEM, yaklaşan yaz sezonu için hazırlıklara başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), Kocaeli sahillerinde boğulma vakalarına karşı her yaz görev yapıyor. İtfaiye personeli ve gönüllü kuruluşların yer aldığı cankurtaranlık hizmeti boğulma vakalarını ortadan kaldırdı. Gün boyu sahillerde boğulma vakası gözlemleyen cankurtaranlar, olası durumlara anında müdahale ederek hayat kurtarıyorlar. Vatandaşlar ise cankurtaranların görev yaptığı sahillerde gönül rahatlığıyla suya girme fırsatı buluyorlar. ADA PLAJIDA HAZIRLANIYOR Darıca’nın en önemli turizm noktaları arasında üst sırada yer alan Bayramoğlu Ada Plajı’nda da bayram sonrası başlayacak yaz sezonu için tüm hazırlıklar devam ediyor. Özel kumların getirildiği plajda kum eleme ve kumsala yayma işlemleri de hızla devam ediyor. Ayrıca yaz sezonunda ada plajında düzenlenecek konserler, spor etkinlikleri ve diğer aktiviteler için planlamalarda Ada Bakım İdare A.Ş tarafından en ince detaylarına kadar programlanıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, halkın hizmetine hazırladığı plajlar Ramazan Bayramı'yla birlikte yaz sezonunda dolup taşacak.

Tatilcilerin deniz keyfini en güzel şekilde yaşayabilmesi için Mavi Bayraklı plajların da aralarında yer aldığı halk plajlarında yaz sezonuna hazırlıklar tamamlandı. Bu yıl da Darıca Bayramoğlu Halk Plajında tüm hazırlıklar en ince detayına kadar planlandı.Mavi Bayraklı 3 plaj dahil 4 ayrı halk plajında birden Kocaeli halkına ve çevre illerden gelecek tatilcilere hizmet verilecek. Darıca Bayramoğlu Halk Plajı da bu yaz yine tatilcileri bekliyor. Darıca Bayramoğlu’nda bulunan plajın bir bölümü bu yıl da sadece bayanlara hizmet verecek. Kadınlar Plajı’na 7 yaşından büyük erkek çocuklar alınmayacak.

CANKURTARANLARDA HAZIR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesindeki KOSKEM, yaklaşan yaz sezonu için hazırlıklara başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM), Kocaeli sahillerinde boğulma vakalarına karşı her yaz görev yapıyor. İtfaiye personeli ve gönüllü kuruluşların yer aldığı cankurtaranlık hizmeti boğulma vakalarını ortadan kaldırdı. Gün boyu sahillerde boğulma vakası gözlemleyen cankurtaranlar, olası durumlara anında müdahale ederek hayat kurtarıyorlar. Vatandaşlar ise cankurtaranların görev yaptığı sahillerde gönül rahatlığıyla suya girme fırsatı buluyorlar.

ADA PLAJIDA HAZIRLANIYOR

Darıca’nın en önemli turizm noktaları arasında üst sırada yer alan Bayramoğlu Ada Plajı’nda da bayram sonrası başlayacak yaz sezonu için tüm hazırlıklar devam ediyor. Özel kumların getirildiği plajda kum eleme ve kumsala yayma işlemleri de hızla devam ediyor. Ayrıca yaz sezonunda ada plajında düzenlenecek konserler, spor etkinlikleri ve diğer aktiviteler için planlamalarda Ada Bakım İdare A.Ş tarafından en ince detaylarına kadar programlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.