Darıca’da Platform Oluşturuluyor

Darıca 04.03.2018 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da Platform Oluşturuluyor

Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İzgören Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Etkin Öğretmen Olmak” konulu seminer düzenledi. Seminerde konuşan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Siz meslektaşlarımızın fikir ve projelerinden yararlanmak üzere, çağa ayak uydurmak için ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen’ platformu oluşturma azmindeyiz.” dedi.

Öğretmenlerin birikimlerinden yararlanılarak ortaya çıkacak özgün fikirler ile birlikte, eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak çağın ihtiyacına uygun değişimi gerçekleştirmek için Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan yenilikçi öğretmen projesi kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İzgören Etkin Öğretmen Olmak” konulu seminer düzenledi. Düzenlenen seminere Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve yüzlerce öğretmen katıldı.     YÜZERCE ÖĞRETMEN KATILDI Programda bir konuşma yapan Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Türkiye’nin en değerli kişisel gelişim uzmanı eğitimci-yazar Ahmet Şerif İzgören’i ‘Etkin Öğretmen Olmak’ konulu programda yaklaşık 900 öğretmenimizle birlikte ağırlıyoruz. Öğretmenlerimizin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerine çok büyük ölçüde katkısı olan bu programa katılım sağlayan tüm idarecilere, öğretmenlerimize ve bilhassa programa sponsor olan Koruma A.Ş genel müdürü Sayın İmer Özer’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.     PLATFORM OLUŞTURUYORUZ Yenilikçi öğretmen projemiz, öğretmenlerimizin birikimlerinden yararlanarak ortaya çıkacak özgün fikirler ile birlikte, eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak çağın ihtiyacına uygun değişimi gerçekleştirmek istiyoruz. Aynı zamanda siz değerli öğretmenlerimizin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit ederek yeteneklerinizin gelişimine fırsatlar sunmak amacıyla Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen’ platformu oluşturma azmindeyiz. Bu oluşum içerisinde siz kıymetli öğretmenlerimizin katkısının, amaçladığımız bu gelişimi ve değişimi daha da hızlandıracağına inanıyor ve sizlerin desteğinizi bekliyoruz.” diye konuştu. HABER: KÜBRA AAKABALI        
Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İzgören Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde Etkin Öğretmen Olmak” konulu seminer düzenledi. Seminerde konuşan Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Siz meslektaşlarımızın fikir ve projelerinden yararlanmak üzere, çağa ayak uydurmak için ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen’ platformu oluşturma azmindeyiz.” dedi.

Öğretmenlerin birikimlerinden yararlanılarak ortaya çıkacak özgün fikirler ile birlikte, eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak çağın ihtiyacına uygun değişimi gerçekleştirmek için Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan yenilikçi öğretmen projesi kapsamında Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İzgören Etkin Öğretmen Olmak” konulu seminer düzenledi. Düzenlenen seminere Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve yüzlerce öğretmen katıldı.

 

 

YÜZERCE ÖĞRETMEN KATILDI

Programda bir konuşma yapan Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Türkiye’nin en değerli kişisel gelişim uzmanı eğitimci-yazar Ahmet Şerif İzgören’i ‘Etkin Öğretmen Olmak’ konulu programda yaklaşık 900 öğretmenimizle birlikte ağırlıyoruz. Öğretmenlerimizin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerine çok büyük ölçüde katkısı olan bu programa katılım sağlayan tüm idarecilere, öğretmenlerimize ve bilhassa programa sponsor olan Koruma A.Ş genel müdürü Sayın İmer Özer’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

PLATFORM OLUŞTURUYORUZ

Yenilikçi öğretmen projemiz, öğretmenlerimizin birikimlerinden yararlanarak ortaya çıkacak özgün fikirler ile birlikte, eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak çağın ihtiyacına uygun değişimi gerçekleştirmek istiyoruz. Aynı zamanda siz değerli öğretmenlerimizin ilgi duyduğu sosyal faaliyet alanlarını tespit ederek yeteneklerinizin gelişimine fırsatlar sunmak amacıyla Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen’ platformu oluşturma azmindeyiz. Bu oluşum içerisinde siz kıymetli öğretmenlerimizin katkısının, amaçladığımız bu gelişimi ve değişimi daha da hızlandıracağına inanıyor ve sizlerin desteğinizi bekliyoruz.” diye konuştu.

HABER: KÜBRA AAKABALI

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.