Darıca’da pota heyecanı

Spor 30.03.2017 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da pota heyecanı

  Darıca spor salonunda 3 haftadır devam eden Darıca ve Çayırova  İlçeleri Liselerinin katıldığı müsabakalar bugün oynanan üçüncülük ve final maçlarıyla tamamlandı .Derceye giren öğrencilere  final maçından sonra kupa ve madalyalar takdim edildi. ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI DARICA ŞEHİT EDİP ZENGİN AL :(42-13):DARICA İMKB MTAL FİNAL MAÇI ÇAYIROVA ŞEHİT İLHAN KÜÇÜKSOLAK:(55-46):ÇAYIROVA FEVZİ ÇAKMAK AL DERECEYE GİREN OKULLAR 1.            ÇAYIROVA ŞEHİT İLHAN KÜÇÜKSOLAK 2.            ÇAYIROVA FEVZİ ÇAKMAK AL 3.            DARICA ŞEHİT EDİP ZENGİN AL 4.            DARICA İMKB MTAL

 

Darıca spor salonunda 3 haftadır devam eden Darıca ve Çayırova  İlçeleri Liselerinin katıldığı müsabakalar bugün oynanan üçüncülük ve final maçlarıyla tamamlandı .Derceye giren öğrencilere  final maçından sonra kupa ve madalyalar takdim edildi.

ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI

DARICA ŞEHİT EDİP ZENGİN AL :(42-13):DARICA İMKB MTAL

FİNAL MAÇI

ÇAYIROVA ŞEHİT İLHAN KÜÇÜKSOLAK:(55-46):ÇAYIROVA FEVZİ ÇAKMAK AL

DERECEYE GİREN OKULLAR

1.            ÇAYIROVA ŞEHİT İLHAN KÜÇÜKSOLAK

2.            ÇAYIROVA FEVZİ ÇAKMAK AL

3.            DARICA ŞEHİT EDİP ZENGİN AL

4.            DARICA İMKB MTAL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.