Darıca’da Ramazan Temizliği başladı!

Darıca 24.04.2019 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Ramazan Temizliği başladı!

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ramazan ayı öncesi cami ve çevrelerinde temizlik yaparak ibadethaneleri ramazan ayına hazır hale getiriyorlar.

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki camilerde, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ortamda yapmalarına imkan sağlamak için cami içlerinde baştan sona temizlik yaparken ,diğer ekipler de cami bahçeleri ve çevrelerindeki çöpleri temizleyerek camileri ramazan ayına hazır hale getiriyorlar. Temizlik ekipleri bütün camilerin içini ilk önce süpürerek temizliğini sağladıktan sonra , halıları yıkayıp kurutmasının yanı sıra abdesthane, cami bahçeleri ve çevresi de ekipler tarafından elden geçiriliyor. Bakım Onarım Ekipleri Kurulacak İlçedeki camiler ve cemevinde periyodik olarak temizlikler yapılırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde açıkladığı şekilde, Darıca Belediyesi bünyesinde kurulacak ekiplerle ibadethanelerdeki elektrik, tesisat vb. arızalarda bundan sonra Darıca Belediyesi tarafından yapılacak.
Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ramazan ayı öncesi cami ve çevrelerinde temizlik yaparak ibadethaneleri ramazan ayına hazır hale getiriyorlar.

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki camilerde, vatandaşların ibadetlerini daha sağlıklı ortamda yapmalarına imkan sağlamak için cami içlerinde baştan sona temizlik yaparken ,diğer ekipler de cami bahçeleri ve çevrelerindeki çöpleri temizleyerek camileri ramazan ayına hazır hale getiriyorlar. Temizlik ekipleri bütün camilerin içini ilk önce süpürerek temizliğini sağladıktan sonra , halıları yıkayıp kurutmasının yanı sıra abdesthane, cami bahçeleri ve çevresi de ekipler tarafından elden geçiriliyor.

Bakım Onarım Ekipleri Kurulacak

İlçedeki camiler ve cemevinde periyodik olarak temizlikler yapılırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde açıkladığı şekilde, Darıca Belediyesi bünyesinde kurulacak ekiplerle ibadethanelerdeki elektrik, tesisat vb. arızalarda bundan sonra Darıca Belediyesi tarafından yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.