Darıca'da Restorana Molotof Kokteyli Atıldı

Darıca 20.04.2017 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Restorana Molotof Kokteyli Atıldı

Darıca'da bir restorana molotof kokteyli atıldı.

 Darıca'da bir restorana molotof kokteyli atıldı.  İtfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Darıca  Fevzi Çakmak Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi'nde Yıldırım Gidergi'ye ait restorana dün gece kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atıldı. Molotof kokteyli yangına neden olurken, çevredekilerin haber vermesi üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Görgü tanıkları restoranın önüne motosikletle gelen bir kişinin molotof kokteyli attıktan sonra kaçtığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Darıca'da bir restorana molotof kokteyli atıldı.

 Darıca'da bir restorana molotof kokteyli atıldı.  İtfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü.

Darıca  Fevzi Çakmak Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi'nde Yıldırım Gidergi'ye ait restorana dün gece kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atıldı. Molotof kokteyli yangına neden olurken, çevredekilerin haber vermesi üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Görgü tanıkları restoranın önüne motosikletle gelen bir kişinin molotof kokteyli attıktan sonra kaçtığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.