GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da şampiyonlar geçidi

Spor 24.04.2019 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da şampiyonlar geçidi

DARICASPOR AİLESİ ŞAMPİYONLUĞU MUHTEŞEM BİR GECEYLE KUTLADI

Lokman Demirtaş başkanlığında 3 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek adını 1.Küme’ye yazdıran Darıcaspor, şampiyonluk gecesinde buluştu. Şarkılarla, halaylarla ve horonlarla şampiyonluğu doyasıya kutlayan Darıcaspor ailesi, unutulmaz bir gece yaşadı. Bayramoğlu Doğa Cafe Park’ta gerçekleşen şampiyonluk gecesine, Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, Darıcaspor teknik heyet ve futbolcuları, Darıca G.B eski Başkanı Abdullah Örs, Darıca G.B eski yöneticileri Ali Ekmel Bilir, Ferhat Gümüştekin, Bekir Bükün, Darıca Belediyesi meclis üyelerinden Ayhan Naci Yılmaz ve Ferhat Yılmaz, Darıca Şenkayalılar Dernek Başkanı Ayhan Çıldız, spor adamı Halim Ceyran ve Müslüm Osmanoğlu, Darıca amatör spor kulüpleri başkanları, bölgemizin iş ve spor camiasından tanıdık isimleri, futbolcu aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. DEMİRTAŞ: HER ŞEY DARICA İÇİN Gecenin açılış konuşmasını Darıcaspor’a verdiği maddi ve manevi destekle şampiyonluğun baş mimarı olan Kulüp Başkanı Lokman Demirtaş yaptı. Darıcaspor ailesinin uzun süren şampiyonluk hasretine son vermelerinin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Demirtaş, spora ve sporcuya destek vermenin önemine vurgu yaptı. “Darıca halkı her şeyin güzelini hak ediyor” diyen Demirtaş, şampiyonlukta emeği geçen yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutladı. BAŞAR ÖZKAN YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ Muhteşem sunumuyla geceye renk katan Darıcaspor’un şampiyon teknik direktörü Başar Özkan, yüzlerde güzel bir tebessüm bıraktı. Şampiyonluk gecesinde plaket, ödül ve madalya takdimi yapılırken, gecenin onur ödülünü kulüp tarihinin simge isimlerinden Ali Demirci aldı. Yılın en az gol yiyen kaleci ödülünü Tolga Mercan, en çok gol atan gol kralı ödülünün sahibi de Tugay Yeşil aldı. Gecede ayrıca Başkan Lokman Demirtaş, futbol şube sorumlusu Burhan Karaoğlan, takım kaptanı Yusuf Balcı plaket alan isimlerden oldu.
DARICASPOR AİLESİ ŞAMPİYONLUĞU MUHTEŞEM BİR GECEYLE KUTLADI

Lokman Demirtaş başkanlığında 3 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek adını 1.Küme’ye yazdıran Darıcaspor, şampiyonluk gecesinde buluştu. Şarkılarla, halaylarla ve horonlarla şampiyonluğu doyasıya kutlayan Darıcaspor ailesi, unutulmaz bir gece yaşadı.

Bayramoğlu Doğa Cafe Park’ta gerçekleşen şampiyonluk gecesine, Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, Darıcaspor teknik heyet ve futbolcuları, Darıca G.B eski Başkanı Abdullah Örs, Darıca G.B eski yöneticileri Ali Ekmel Bilir, Ferhat Gümüştekin, Bekir Bükün, Darıca Belediyesi meclis üyelerinden Ayhan Naci Yılmaz ve Ferhat Yılmaz, Darıca Şenkayalılar Dernek Başkanı Ayhan Çıldız, spor adamı Halim Ceyran ve Müslüm Osmanoğlu, Darıca amatör spor kulüpleri başkanları, bölgemizin iş ve spor camiasından tanıdık isimleri, futbolcu aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

DEMİRTAŞ: HER ŞEY DARICA İÇİN

Gecenin açılış konuşmasını Darıcaspor’a verdiği maddi ve manevi destekle şampiyonluğun baş mimarı olan Kulüp Başkanı Lokman Demirtaş yaptı. Darıcaspor ailesinin uzun süren şampiyonluk hasretine son vermelerinin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Demirtaş, spora ve sporcuya destek vermenin önemine vurgu yaptı. “Darıca halkı her şeyin güzelini hak ediyor” diyen Demirtaş, şampiyonlukta emeği geçen yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları tek tek kutladı.

BAŞAR ÖZKAN YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Muhteşem sunumuyla geceye renk katan Darıcaspor’un şampiyon teknik direktörü Başar Özkan, yüzlerde güzel bir tebessüm bıraktı. Şampiyonluk gecesinde plaket, ödül ve madalya takdimi yapılırken, gecenin onur ödülünü kulüp tarihinin simge isimlerinden Ali Demirci aldı. Yılın en az gol yiyen kaleci ödülünü Tolga Mercan, en çok gol atan gol kralı ödülünün sahibi de Tugay Yeşil aldı. Gecede ayrıca Başkan Lokman Demirtaş, futbol şube sorumlusu Burhan Karaoğlan, takım kaptanı Yusuf Balcı plaket alan isimlerden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.