19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Sertifika Töreni

Darıca 18.08.2018 - 22:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Sertifika Töreni

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri yaz dönemi Kur'an kursunu başarıyla tamamlayan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte, 25 Haziran-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Kuran kursunu tamamlayan 550 kişiye sertifikaları verildi. Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğüne bağlı Bilgi Evleri ile 9. Mahalle'de açılan Kur'an kursunda, Kur'an eğitimi yanı sıra zeka oyunları, satranç, resim, İngilizce, kitap okuma etkinlikleri, drama ve sokak oyunları gibi aktivitelerle öğrencilere hizmet veriyor.

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri yaz dönemi Kur'an kursunu başarıyla tamamlayan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.

Adnan Menderes Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte, 25 Haziran-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Kuran kursunu tamamlayan 550 kişiye sertifikaları verildi.

Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğüne bağlı Bilgi Evleri ile 9. Mahalle'de açılan Kur'an kursunda, Kur'an eğitimi yanı sıra zeka oyunları, satranç, resim, İngilizce, kitap okuma etkinlikleri, drama ve sokak oyunları gibi aktivitelerle öğrencilere hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.