‘Darıca’da seve seve oynarım’

Spor 01.07.2015 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Darıca’da seve seve oynarım’

Darıca G.B’nin transfer listesinde bulunan ve Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği isimlerin başında gelen Eyüpsporlu Erdinç Pekgöz, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Darıca G.B’nin transfer listesinde bulunan ve Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği isimlerin başında gelen Eyüpsporlu Erdinç Pekgöz, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. İncedal’la Erzurum BBSK’da çalıştığını ve kendisini çok sevdiğini söyleyen başarılı stoper, bir çok takımdan transfer teklifi almasına rağmen Yavuz İncedal için tüm görüşmeleri beklettiğini söyledi. İNCEDAL’A SAYGI DUYUYORUM Darıca G.B Kulübü’yle ilgili her zaman çok iyi referanslar aldığının altını çizen Erdinç, ‘’Geride bıraktığımız sezonda Eyüpspor formasıyla önemli başarılar elde ettik. Şimdi yeni bir sayfa açacağım. Darıca G.B de benim için uygun bir kulüp. Yavuz İncedal, çok değerli bir teknik direktördür. Kendisine büyük saygım var. Yavuz Hoca’mın da Darıca’yla anlaşmasının ardından seve seve Darıca G.B forması giyerim’’ diyerek sarı yeşillilere yeşil ışık yaktı. Erdinç’le son bir görüşme daha yapacağı öğrenilen İncedal’ın tranferi bu hafta sonuna kadar bitirmesi bekleniyor.  
Darıca G.B’nin transfer listesinde bulunan ve Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği isimlerin başında gelen Eyüpsporlu Erdinç Pekgöz, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Darıca G.B’nin transfer listesinde bulunan ve Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği isimlerin başında gelen Eyüpsporlu Erdinç Pekgöz, transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. İncedal’la Erzurum BBSK’da çalıştığını ve kendisini çok sevdiğini söyleyen başarılı stoper, bir çok takımdan transfer teklifi almasına rağmen Yavuz İncedal için tüm görüşmeleri beklettiğini söyledi.

İNCEDAL’A SAYGI DUYUYORUM

Darıca G.B Kulübü’yle ilgili her zaman çok iyi referanslar aldığının altını çizen Erdinç, ‘’Geride bıraktığımız sezonda Eyüpspor formasıyla önemli başarılar elde ettik. Şimdi yeni bir sayfa açacağım. Darıca G.B de benim için uygun bir kulüp. Yavuz İncedal, çok değerli bir teknik direktördür. Kendisine büyük saygım var. Yavuz Hoca’mın da Darıca’yla anlaşmasının ardından seve seve Darıca G.B forması giyerim’’ diyerek sarı yeşillilere yeşil ışık yaktı. Erdinç’le son bir görüşme daha yapacağı öğrenilen İncedal’ın tranferi bu hafta sonuna kadar bitirmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.