19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da sigaraya geçit yok

Darıca 16.11.2020 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca’da sigaraya geçit yok

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Darıca’da sigara yasağı denetimi yapıldı. Yeni alınan koronavirüs tedbirleri kararı kapsamında, sigara içme yasağı olan yerlerde denetimler devam ediyor. Darıca’da koronavirüs önlemleri kapsamında sigara içilmesi yasaklanan  Çınaraltı’da Kaymakam Yüksel Kara ve emniyet  ekipleri tarafından   denetimler yapıldı. AMACIMIZ DUYARLILIK SAĞLAMAK Uygulamaların sıkı bir şekilde sürdüğünü belirten Kaymakam Yüksel Kara, "Bakanlığımızın talimatı gereği sigara içme yasağıyla ilgili uygulamalara başladık. Yasağa tabi olan yerlerde denetimleri ekiplerimizle  birlikte yerine getiriyoruz. Amacımız bu konuda duyarlılığı sağlamak. Bu tedbirlerin koronavirüsle mücadelede başarılı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Kaymakam Kara  “Açık alanda sigara kullanımı, koronavirüs salgınının yayılmasını olumsuz yönde etkileyen bir faktördür. Biz yaptığımız ilk denetimlerde, Darıca’da belirli alanlarda sigara içilmesinin yasak olduğunu hemşehrilerimize hatırlatıyoruz. Kurallara uyulması konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Darıca’da sigara yasağı denetimi yapıldı. Yeni alınan koronavirüs tedbirleri kararı kapsamında, sigara içme yasağı olan yerlerde denetimler devam ediyor. Darıca’da koronavirüs önlemleri kapsamında sigara içilmesi yasaklanan  Çınaraltı’da Kaymakam Yüksel Kara ve emniyet  ekipleri tarafından   denetimler yapıldı.

AMACIMIZ DUYARLILIK SAĞLAMAK

Uygulamaların sıkı bir şekilde sürdüğünü belirten Kaymakam Yüksel Kara, "Bakanlığımızın talimatı gereği sigara içme yasağıyla ilgili uygulamalara başladık. Yasağa tabi olan yerlerde denetimleri ekiplerimizle  birlikte yerine getiriyoruz. Amacımız bu konuda duyarlılığı sağlamak. Bu tedbirlerin koronavirüsle mücadelede başarılı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Kaymakam Kara  “Açık alanda sigara kullanımı, koronavirüs salgınının yayılmasını olumsuz yönde etkileyen bir faktördür. Biz yaptığımız ilk denetimlerde, Darıca’da belirli alanlarda sigara içilmesinin yasak olduğunu hemşehrilerimize hatırlatıyoruz. Kurallara uyulması konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.