Darıca'da Sinema Geceleri Başlıyor

Darıca 19.08.2019 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca'da Sinema Geceleri Başlıyor

Darıca Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Darıca sahilde Sinema Geceleri düzenliyor. 23 Ağustos'ta başlayacak etkinliklerde nostalji rüzgarları esecek. Darıca sahilde bulunan Dudayev Parkı amfi tiyatroda düzenlenecek Sinema Geceleri 23 Ağustos Cuma akşamı saat 21:00’da Vizontele filmiyle başlayacak. Program 24 Ağustos’ta Tosun Paşa, 25 Ağustos’ta Süt Kardeşler, 26 Ağustos’ta Dağ 2 ve 27 Ağustos’ta Neşeli Günler isimli filmle devam edecek. Sinema Gecelerinde son akşam ise çocuklar için Arabalar isimli animasyon filmi gösterilecek. Bıyık Herkesi Davet Etti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm ilçe halkını Sinema Gecelerine davet etti.  Bıyık, “5 gün boyunca Türk sinemasının en güzel örneklerinin yanı sıra çocuklarımız için gösterilecek olan animasyon filmi ile yaz akşamlarında sahilimizde hep birlikte güzel bir etkinliğe imza atacağız. Tüm ilçe halkımızı ailece kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceğimiz Sinema Gecelerine davet ediyorum.” dedi.

Darıca Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Darıca sahilde Sinema Geceleri düzenliyor. 23 Ağustos'ta başlayacak etkinliklerde nostalji rüzgarları esecek.

Darıca sahilde bulunan Dudayev Parkı amfi tiyatroda düzenlenecek Sinema Geceleri 23 Ağustos Cuma akşamı saat 21:00’da Vizontele filmiyle başlayacak. Program 24 Ağustos’ta Tosun Paşa, 25 Ağustos’ta Süt Kardeşler, 26 Ağustos’ta Dağ 2 ve 27 Ağustos’ta Neşeli Günler isimli filmle devam edecek. Sinema Gecelerinde son akşam ise çocuklar için Arabalar isimli animasyon filmi gösterilecek.

Bıyık Herkesi Davet Etti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, tüm ilçe halkını Sinema Gecelerine davet etti.  Bıyık, “5 gün boyunca Türk sinemasının en güzel örneklerinin yanı sıra çocuklarımız için gösterilecek olan animasyon filmi ile yaz akşamlarında sahilimizde hep birlikte güzel bir etkinliğe imza atacağız. Tüm ilçe halkımızı ailece kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceğimiz Sinema Gecelerine davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.