19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da sorunsuz bayram

Darıca 16.08.2019 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da sorunsuz bayram

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kurban bayramının ardından Darıca Kurban Pazarı’nı ziyaret ederek, “Tüm birimlerimiz olarak bayram sürecini en iyi şekilde yürütüp çevre temizliği ve hijyen konusunda rahatsızlık vermemesi için Darıca’lı vatandaşlarımızın yanında olduk” dedi.

Darıca’da Kurban Bayramı sonrası kurbanlık satışlarının yapıldığı hayvan pazarı ve çevresi Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlenmeye başlandı. Hayvanlar gelmeden ilaçlanmaya başlanan kurban pazarında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimat ile hayvan artığı biriktirilmedi. Günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere bir kamyon görevlendirerek hayvansal atıklar her gün İZAYDAŞ’a gönderildi. Hayvan pazarının temizliği hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, “Kurban pazarının en büyük problemlerinden biri de ulaşım sorunuydu. Yıldırım Beyazıt, Atatürk ve Turgut Reis Caddeleri ile Kurban pazarına 3 giriş sağladık. Giriş çıkışlarla alakalı problemleri ortadan kaldırdık. SİNEK SORUNU ORTADAN KALKTI Kurban satış alanında duş, mescit, tuvalet ve büfe gibi satıcıların ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek alanlar hazırladık. Halkın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban alım işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için alanda, veteriner eşliğinde sürekli kontroller yaptık. Otopark alanları ile ilgili düzenlemeleri yaparak Darıca’da sorunsuz bir bayram geçirdik. Burada en önemli unsur Kurban Bayramı sonrası idi. Çadırların toplanması, zeminin tekrar kazılması, dezenfekte edilmesi, kireçlenmesiyle beraber sinek oluşumunu engelledik. Vatandaşlarımızın huzuru bizim için her zaman önemlidir. Temizlik konusunda hassasiyetimizi her zaman dile getiriyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermesini diliyorum” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kurban bayramının ardından Darıca Kurban Pazarı’nı ziyaret ederek, “Tüm birimlerimiz olarak bayram sürecini en iyi şekilde yürütüp çevre temizliği ve hijyen konusunda rahatsızlık vermemesi için Darıca’lı vatandaşlarımızın yanında olduk” dedi.

Darıca’da Kurban Bayramı sonrası kurbanlık satışlarının yapıldığı hayvan pazarı ve çevresi Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlenmeye başlandı. Hayvanlar gelmeden ilaçlanmaya başlanan kurban pazarında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimat ile hayvan artığı biriktirilmedi. Günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere bir kamyon görevlendirerek hayvansal atıklar her gün İZAYDAŞ’a gönderildi. Hayvan pazarının temizliği hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, “Kurban pazarının en büyük problemlerinden biri de ulaşım sorunuydu. Yıldırım Beyazıt, Atatürk ve Turgut Reis Caddeleri ile Kurban pazarına 3 giriş sağladık. Giriş çıkışlarla alakalı problemleri ortadan kaldırdık.

SİNEK SORUNU ORTADAN KALKTI

Kurban satış alanında duş, mescit, tuvalet ve büfe gibi satıcıların ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek alanlar hazırladık. Halkın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda kurban alım işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için alanda, veteriner eşliğinde sürekli kontroller yaptık. Otopark alanları ile ilgili düzenlemeleri yaparak Darıca’da sorunsuz bir bayram geçirdik. Burada en önemli unsur Kurban Bayramı sonrası idi. Çadırların toplanması, zeminin tekrar kazılması, dezenfekte edilmesi, kireçlenmesiyle beraber sinek oluşumunu engelledik. Vatandaşlarımızın huzuru bizim için her zaman önemlidir. Temizlik konusunda hassasiyetimizi her zaman dile getiriyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermesini diliyorum” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.