Darıca’da spor aşkı bambaşka

Spor 14.04.2017 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da spor aşkı bambaşka

DARICA OKULLARARASI KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL HEYECANI NEFES KESTİ

    Darıca Belediyesi, Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yıldız Kızlar Voleybol Final maçları sona erdi. Darıca’daki ortaokulların yoğun katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden turnuvada yine birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Darıca Gençlik Merkezi’nde oynanan  müsabakalarda çekişmeli olduğu kadar heyecanlı ve eğlenceli de geçti. Günün ilk maçında Darıca Şehit Hasan Kaya İmam Hatip O.O,Darıca Zeki Gezer O.O’nu setlerde 2-0 yenerek üçüncü olurken, final maçında Darıca Servet Yalçın Ortaokulu, Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu’nu etkili bir oyunla 2-0 yenerek şampiyon oldu. SIRALAMALAR ŞÖYLE OLUŞTU: 1.DARICA SERVET YALÇIN O.O 2.DARICA SÜREYYA YALÇIN O.O 3.DARICA ŞEHİT HASAN KAYA İMAM HATİP O.O 4.DARICA ZEKİ GEZER O.O
DARICA OKULLARARASI KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL HEYECANI NEFES KESTİ

 

 

Darıca Belediyesi, Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yıldız Kızlar Voleybol Final maçları sona erdi.

Darıca’daki ortaokulların yoğun katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 1 aydan bu yana devam eden turnuvada yine birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Darıca Gençlik Merkezi’nde oynanan  müsabakalarda çekişmeli olduğu kadar heyecanlı ve eğlenceli de geçti. Günün ilk maçında Darıca Şehit Hasan Kaya İmam Hatip O.O,Darıca Zeki Gezer O.O’nu setlerde 2-0 yenerek üçüncü olurken, final maçında Darıca Servet Yalçın Ortaokulu, Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu’nu etkili bir oyunla 2-0 yenerek şampiyon oldu.

SIRALAMALAR ŞÖYLE OLUŞTU:

1.DARICA SERVET YALÇIN O.O

2.DARICA SÜREYYA YALÇIN O.O

3.DARICA ŞEHİT HASAN KAYA İMAM HATİP O.O

4.DARICA ZEKİ GEZER O.O

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.