19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Şüpheli Ölüm

Darıca 08.01.2016 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da Şüpheli Ölüm

Darıca da dün akşam saatlerinde bir kişi işlettiği bakkal dükkanında ölü bulundu.

İlçenin Bağlarbaşı Mahallesi, Hamamkuyu Caddesi üzerinde bulunan tarihi Çınar altı diye bilinen meydandaki bir pasajda bakkal işleten Kemal Özgür (51) akşam saatlerinde iş yerinde ölü bulundu. İddialara göre; dükkana gelen vatandaşların Özgür'ün iple asılı bedenini görünce durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kemal Özgür'ü yere indiuerek kurtarmaya çalıştı. Ancak, 112 Fvsl ekiplerinin çabası yetersiz kaldı. Kemal Özgür'ün cansız bedeni savcının incelemesinden sonra kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Kemal Özgür'ün ölümünden kısa bir süre öncesi yakınlarıyla telefonda konuştuğu öğrenildi. Öte yandan Özgür'ün bir süredir ekonomik sıkıntı yaşadığı ileri sürüldü.
Darıca da dün akşam saatlerinde bir kişi işlettiği bakkal dükkanında ölü bulundu.

İlçenin Bağlarbaşı Mahallesi, Hamamkuyu Caddesi üzerinde bulunan tarihi Çınar altı diye bilinen meydandaki bir pasajda bakkal işleten Kemal Özgür (51) akşam saatlerinde iş yerinde ölü bulundu. İddialara göre; dükkana gelen vatandaşların Özgür'ün iple asılı bedenini görünce durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Kemal Özgür'ü yere indiuerek kurtarmaya çalıştı. Ancak, 112 Fvsl ekiplerinin çabası yetersiz kaldı. Kemal Özgür'ün cansız bedeni savcının incelemesinden sonra kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kemal Özgür'ün ölümünden kısa bir süre öncesi yakınlarıyla telefonda konuştuğu öğrenildi. Öte yandan Özgür'ün bir süredir ekonomik sıkıntı yaşadığı ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.