Darıca'da Şüpheli Ölüm

Darıca 13.05.2017 - 23:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Şüpheli Ölüm

Darıca'da dün kaybolan bir kişinin cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre,  Nene Hatun Mahallesi'nde yaşayan Cihan Pirbudak'ın (33), dün akşam eve gelmemesi üzerine yakınları durumu polise bildirdi. Çalışma başlatan polis ekipleri,  Piri Reis Mahallesi Şelale Sokak'ta Pirbudak'a ait otomobili buldu. Aramayı bu alanda genişleten ekipler, boş bir arazide Pirbudak'ın cesedine ulaştı. Pirbudak'ın cenazesi savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından  Gebze Mezarlıklar Müdürlüğü morguna kaldırıldı. Pirbudak'ın evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Darıca'da dün kaybolan bir kişinin cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre,  Nene Hatun Mahallesi'nde yaşayan Cihan Pirbudak'ın (33), dün akşam eve gelmemesi üzerine yakınları durumu polise bildirdi.

Çalışma başlatan polis ekipleri,  Piri Reis Mahallesi Şelale Sokak'ta Pirbudak'a ait otomobili buldu. Aramayı bu alanda genişleten ekipler, boş bir arazide Pirbudak'ın cesedine ulaştı.

Pirbudak'ın cenazesi savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından  Gebze Mezarlıklar Müdürlüğü morguna kaldırıldı.

Pirbudak'ın evli ve 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.