Darıca'da sürpriz tavan yaptı

Darıca 07.11.2018 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da sürpriz tavan yaptı

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde belediye başkan aday adayları, adayları, belediye meclis üyesi aday adayları başvurularında hareketlilik başladı.

Özellikle Ak Parti'de belediye başkan aday adaylarının dosya başvuruları dün itibari ile start aldı. Dün Zeynep Subaşı Ilıcalı ile ilk belediye başkan aday adayı başvurusunu kabul eden Darıca Ak parti camiasında başvuru yapmaya hazırlanan bazı isimlerde belirlenmeye başladı. Ertuğrul Çetinkaya ve Ömer Öztürk'ün bu hafta bitmeden aday adayı dosyalarını partiye teslim edecekleri de bilinirken Çetin Solhan'ın da bu yönde girişimi ile başvurularda ivme oluştu. Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık süreci takip ederken parti genel merkezinden çıkacak kararlar sonunda bu iki isminde aday adayı başvuruları kesin gözüyle bakılıyor. Ak Parti camiasında bu gelişmeler devam ederken aday adayı başvuru yapması beklenen ve kulislerde konuşulan bir isim camiada bomba etkisi yarattı. Siyasi bir kulvar içinde yer almayan ancak kısa bir süre önce Ak parti genel merkezi'nde görülen bu isminde süreç içinde aday adayı başvurusu yapması yönündeki öngörüler tüm kulislerde gündem konusu oldu. Bürokratik yönü ile tanınan bu isim, partinin üst düzeyindeki isimlerle görüşmeler yaparak siyasi yarış içinde olup olmayacağı yönünde alacağı kararın ön çalışmasını yaptığı camia içinde en çok konuşulan konu oldu. Bürokratik bağları nedeniyle bu isim henüz habersel bir açıklama içinde olmaması süreç içinde gelişmeler doğrultusunda alacağı kararla kamuoyu karşısına çıkacağı camia içinde değerlendiriliyor. Haber: Adnan Ayvaz
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde belediye başkan aday adayları, adayları, belediye meclis üyesi aday adayları başvurularında hareketlilik başladı.

Özellikle Ak Parti'de belediye başkan aday adaylarının dosya başvuruları dün itibari ile start aldı. Dün Zeynep Subaşı Ilıcalı ile ilk belediye başkan aday adayı başvurusunu kabul eden Darıca Ak parti camiasında başvuru yapmaya hazırlanan bazı isimlerde belirlenmeye başladı. Ertuğrul Çetinkaya ve Ömer Öztürk'ün bu hafta bitmeden aday adayı dosyalarını partiye teslim edecekleri de bilinirken Çetin Solhan'ın da bu yönde girişimi ile başvurularda ivme oluştu. Mevcut Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık süreci takip ederken parti genel merkezinden çıkacak kararlar sonunda bu iki isminde aday adayı başvuruları kesin gözüyle bakılıyor. Ak Parti camiasında bu gelişmeler devam ederken aday adayı başvuru yapması beklenen ve kulislerde konuşulan bir isim camiada bomba etkisi yarattı. Siyasi bir kulvar içinde yer almayan ancak kısa bir süre önce Ak parti genel merkezi'nde görülen bu isminde süreç içinde aday adayı başvurusu yapması yönündeki öngörüler tüm kulislerde gündem konusu oldu. Bürokratik yönü ile tanınan bu isim, partinin üst düzeyindeki isimlerle görüşmeler yaparak siyasi yarış içinde olup olmayacağı yönünde alacağı kararın ön çalışmasını yaptığı camia içinde en çok konuşulan konu oldu. Bürokratik bağları nedeniyle bu isim henüz habersel bir açıklama içinde olmaması süreç içinde gelişmeler doğrultusunda alacağı kararla kamuoyu karşısına çıkacağı camia içinde değerlendiriliyor.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.