Darıca’da Tanışma Toplantısı

Darıca 13.11.2018 - 09:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Tanışma Toplantısı

Darıca Halk Eğitim Merkezi’nde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın katılımları ile usta öğreticiler ile tanışma toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Şube Müdürü Alparslan Şahin de eşlik etti. Toplantıda Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, Darıca Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslar hakkında bilgilendirmede bulundu. Halk eğitim merkezlerinde verilen eğitimlerin vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyleyen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Vatandaşlarımız, halk eğitim merkezlerinde aldıkları eğitimlerle sertifikalarına kavuşuyorlar. Verilen eğitimler sonrasında iş sahibi olan vatandaşlarımız da kendi ekmeğini kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. TEBRİK EDERİM Halk eğitim merkezimiz bünyesinde ayrıca verilen okuryazarlık kursu ile Darıca’da okuryazarlık seviyesini yükseltiyoruz. Açılan kurslarımızda birinci seviye kursu başarı ile tamamlayan vatandaşlarımız ikinci seviye okuryazarlık kursuna gidiyor. İkinci seviyeyi de başarı ile bitiren vatandaşlarımıza ilkokul diploması veriliyor. Burada usta öğreticilerimizin büyük bir emeği var. Hepsini tebrik ediyorum.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Halk Eğitim Merkezi’nde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın katılımları ile usta öğreticiler ile tanışma toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Şube Müdürü Alparslan Şahin de eşlik etti. Toplantıda Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Özdağ, Darıca Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslar hakkında bilgilendirmede bulundu. Halk eğitim merkezlerinde verilen eğitimlerin vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyleyen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Vatandaşlarımız, halk eğitim merkezlerinde aldıkları eğitimlerle sertifikalarına kavuşuyorlar. Verilen eğitimler sonrasında iş sahibi olan vatandaşlarımız da kendi ekmeğini kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

TEBRİK EDERİM

Halk eğitim merkezimiz bünyesinde ayrıca verilen okuryazarlık kursu ile Darıca’da okuryazarlık seviyesini yükseltiyoruz. Açılan kurslarımızda birinci seviye kursu başarı ile tamamlayan vatandaşlarımız ikinci seviye okuryazarlık kursuna gidiyor. İkinci seviyeyi de başarı ile bitiren vatandaşlarımıza ilkokul diploması veriliyor. Burada usta öğreticilerimizin büyük bir emeği var. Hepsini tebrik ediyorum.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.