19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da tempo zamanı!

Spor 19.07.2018 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da tempo zamanı!

SARI YEŞİLLİLERDE HER GEÇEN GÜN VİTES ARTIYOR

Yeni sezonda 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği, kendi tesislerinde sürdürdüğü ilk etap çalışmalarından tempoyu arttırdı. Takımı kampa alarak takım bütünlüğünü ve arkadaş ortamını sağlama almayı hedefleyen teknik heyet, deyim yerindeyse tesislerde kuş uçurtmuyor. Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz Pazartesi günü start veren Darıca Gençlerbirliği’nde tempo yükseliyor. Çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdüren sarı yeşillilerde yeni transferlerin takıma adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde geçirdikleri gözlendi. Takımı kampa alan ve tesisten çıkışı yasaklayan teknik heyetin takım bütünlüğünü ve arkadaşlık ortamı sağlama adına böyle bir karar aldığı öğrenildi. Dün Teknik Direktör Abdulkadir Aslan yönetiminde saat 08.00’da kuvvet ağırlıklı bir çalışma yapan sarı yeşilliler, günün ikinci çalışmasını ise saat 18.00’da gerçekleştirdi. Akşam antrenmanında topla çalışan sarı yeşillilerde futbolcuların istekli ve hırslı görüntüleri teknik heyeti memnun etti.
SARI YEŞİLLİLERDE HER GEÇEN GÜN VİTES ARTIYOR

Yeni sezonda 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği, kendi tesislerinde sürdürdüğü ilk etap çalışmalarından tempoyu arttırdı. Takımı kampa alarak takım bütünlüğünü ve arkadaş ortamını sağlama almayı hedefleyen teknik heyet, deyim yerindeyse tesislerde kuş uçurtmuyor.

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz Pazartesi günü start veren Darıca Gençlerbirliği’nde tempo yükseliyor. Çift antrenman programıyla hazırlıklarını sürdüren sarı yeşillilerde yeni transferlerin takıma adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde geçirdikleri gözlendi. Takımı kampa alan ve tesisten çıkışı yasaklayan teknik heyetin takım bütünlüğünü ve arkadaşlık ortamı sağlama adına böyle bir karar aldığı öğrenildi. Dün Teknik Direktör Abdulkadir Aslan yönetiminde saat 08.00’da kuvvet ağırlıklı bir çalışma yapan sarı yeşilliler, günün ikinci çalışmasını ise saat 18.00’da gerçekleştirdi. Akşam antrenmanında topla çalışan sarı yeşillilerde futbolcuların istekli ve hırslı görüntüleri teknik heyeti memnun etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.