GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da trafiği rahatlatacak çalışma

Darıca 20.02.2020 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da trafiği rahatlatacak çalışma

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın girişimiyle Darıca’nın trafiğini rahatlatacak bir çalışma daha hayata geçirildi. Darıca İstasyon Caddesi üzerinde eski mezarlık karşısında tek şerit olan yolun çift şerit olması için çalışma başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren attığı adımlarla Darıca’nın birçok önemli sorununu çözülmesini sağlayan Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’nın giriş çıkış trafiğini rahatlatacak bir çalışma için de adım attı. Darıca İstasyon Caddesi üzerinde eski mezarlık karşısında yolun tek şerite düşmesi nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik sıkıntısı yaşanıyordu. Sorunun çözümü için adım atan Başkan Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a konuyu anlatarak destek istedi.     BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Darıca’nın trafik sorununu önemli ölçüde çözecek olan çalışma için ekibine talimat verdi. Yol genişletme projesini hazırlayan ekipler tarafından çalışma başlatılırken en kısa sürede yolun bitirilmesi amaçlanıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendilerine destek veren ve Darıca trafiği için önemli olan proje için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek “Darıcalıların hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yapmak istiyoruz. Darıca’nın sorunlarını biliyoruz ve çözüm için adım atıyoruz. Büyükşehir Belediyemize Darıcalılar adına teşekkür ediyorum. Yapılan çalışma ile birlikte Darıca merkeze giriş noktası olan yoldaki trafik sorununu çözmüş olacağız” diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın girişimiyle Darıca’nın trafiğini rahatlatacak bir çalışma daha hayata geçirildi. Darıca İstasyon Caddesi üzerinde eski mezarlık karşısında tek şerit olan yolun çift şerit olması için çalışma başladı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın sorunlarına neşter vurmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren attığı adımlarla Darıca’nın birçok önemli sorununu çözülmesini sağlayan Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’nın giriş çıkış trafiğini rahatlatacak bir çalışma için de adım attı. Darıca İstasyon Caddesi üzerinde eski mezarlık karşısında yolun tek şerite düşmesi nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik sıkıntısı yaşanıyordu. Sorunun çözümü için adım atan Başkan Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a konuyu anlatarak destek istedi.

 

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da Darıca’nın trafik sorununu önemli ölçüde çözecek olan çalışma için ekibine talimat verdi. Yol genişletme projesini hazırlayan ekipler tarafından çalışma başlatılırken en kısa sürede yolun bitirilmesi amaçlanıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kendilerine destek veren ve Darıca trafiği için önemli olan proje için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek “Darıcalıların hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yapmak istiyoruz. Darıca’nın sorunlarını biliyoruz ve çözüm için adım atıyoruz. Büyükşehir Belediyemize Darıcalılar adına teşekkür ediyorum. Yapılan çalışma ile birlikte Darıca merkeze giriş noktası olan yoldaki trafik sorununu çözmüş olacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.