Darıca’da üstü açık su kuyusuna isyan

Darıca 28.10.2020 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca’da üstü açık su kuyusuna isyan

Darıca’da üstü açık su kuyusuna isyan

Darıcalı bir vatandaş, Bayramoğlu Mahallesi Akbuğ Sokak’ta bulunan çocuk parkının kenarında üstü açık bir su kuyusunun olduğunu belirterek Darıca Belediyesi’nden yardım istedi. Darıca Belediyesi’nin ‘Bu hafta nerelerde çalışma yapıyoruz’ paylaşımının altına Bayramoğu Mahallesi Akbuğ Sokak’ta bulunan çocuk parkının köşesinde üstü açık bir su kuyusu olduğunu belirterek yetkililere seslendi. Darıcalı vatandaş üstü açık su kuyusunun fotoğrafını paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “Merhaba Darıca Belediyesi, burası Bayramoğlu Mahallesi Akbuğ Sokak çocuk parkının köşesi. İçi su dolu bir kuyu var ve üzeri kapatılmamış bir şekilde duruyor. Küçük çocuklar için büyük tehlike oluşturmaktadır. Acil çözüm olursa seviniriz.”
Darıca’da üstü açık su kuyusuna isyan

Darıcalı bir vatandaş, Bayramoğlu Mahallesi Akbuğ Sokak’ta bulunan çocuk parkının kenarında üstü açık bir su kuyusunun olduğunu belirterek Darıca Belediyesi’nden yardım istedi.

Darıca Belediyesi’nin ‘Bu hafta nerelerde çalışma yapıyoruz’ paylaşımının altına Bayramoğu Mahallesi Akbuğ Sokak’ta bulunan çocuk parkının köşesinde üstü açık bir su kuyusu olduğunu belirterek yetkililere seslendi. Darıcalı vatandaş üstü açık su kuyusunun fotoğrafını paylaşarak şu ifadelere yer verdi; “Merhaba Darıca Belediyesi, burası Bayramoğlu Mahallesi Akbuğ Sokak çocuk parkının köşesi. İçi su dolu bir kuyu var ve üzeri kapatılmamış bir şekilde duruyor. Küçük çocuklar için büyük tehlike oluşturmaktadır. Acil çözüm olursa seviniriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.