Darıca’da veda meclisi!

Darıca 05.03.2019 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da veda meclisi!

Darıca Belediyesi 2014-2019 dönemi son Meclis toplantısı Şükrü Karabacak Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Son yapılan toplantıya veda mesajları damga vurdu. Meclis grubuna veda konuşması yapan Başkan Karabacak, Darıca’nın 15 yılda çok güzel yatırımlara imza attığını ifade ederek,  “Bu meclis grubuyla takdire şayan işler yaptık. 15 yılda Darıca gözle görülür şekilde değişime uğradı. Bu değişimi birileri görmeyebilir. Milletimizin Genel ekseriyeti memnuniyetini bize hem sandıkta hem de sokakta teşekkür ederek sunmakta. Siyasette görev değişiklikleri her zaman olacaktır. Biz burada 3 dönem 15 yıl art arda, oylarımızı yükselterek rekoru kırdık. 2004 yılında 80 bin nüfuslu bir belde vardı, Yüzde 34 oyla seçildik. Darıca’nın ilçe olmasıyla 2009’da tekrar aday gösterilip Yüzde 37 ile iş başına geldik. 2014’de Yüzde 50 alarak çalışmalarımıza başladık.”dedi.  KAZANAN ÇITAYI YÜKSELTMEK ZORUNDADIR Başkan Karabacak, seçimi kazanacak adayın çıtayı yükseltmek zorunda olduğunu ifade ederek, “Milletimizin verdiği oylar memnuniyetinin ne kadar yukarıya çıktığının göstergesi. İki ittifak arasında mücadele var. Milletimiz ne derse o olacak, hakem sandıktır. Bizler seçilecek başkanımıza görevimizi tevdi edeceğiz. Sade bir vatandaş olarak Darıca’da yaşamaya devam edeceğiz. Siyasi kurumlar, ülkenin gelişimine katkı yapan önemli kurumlar.  Türkiye’nin şehirlerin gelişimi yönünde önemli mesafeler aldı. Darıca’da bizlerde önemli değişiklikler yaptık. Her şey dört dörtlük oldu diyemeyiz. Çünkü talep ve beklentilerin sınırı yoktur. Bu süre içinde şehrin gelişimi noktasında çalışmalar yaptık. Gelen arkadaşımız bu çıtayı yükseltmek zorundadır. Aksi halde milletimiz görevden alır.”diye konuştu.  DEĞERLERİNİZİ SAVUNMAYA DEVAM EDİN Darıca’ya katkı sunmaya devam edeceğini dile getiren Karabacak, “Zaman zaman farklı düşüncelere sahip olmamıza rağmen, çok seviyeli ve olumlu güzel çalışmalarımız oldu. Bu nedenle tüm Meclis üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Bu uyum ve çalışma da fikir ayılıkları olmasa bile bu şehre anlam katmıştır, bizi diri tutmuştu. 1 Nisan’da yeni bir Meclis grubu oluşacak. Onlara da katkı sunmak için üzerimize düşen ne varsa, partizanlık yapmadan fikirlerimizi paylaşmak için hazırız. İyi yapılan işleri de kamuoyuyla paylaşıp arkasında duracağız, eksik ve yanlış varsa da üzerinde duracağız. Savunduğunuz değerleri, içeride de olsanız, dışarıda da kalsanız savunmaya devam edin. Örneğin, Askeri Kışla’nın betonlaşmasına izin vermeyin.

Darıca Belediyesi 2014-2019 dönemi son Meclis toplantısı Şükrü Karabacak Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Son yapılan toplantıya veda mesajları damga vurdu. Meclis grubuna veda konuşması yapan Başkan Karabacak, Darıca’nın 15 yılda çok güzel yatırımlara imza attığını ifade ederek,  “Bu meclis grubuyla takdire şayan işler yaptık. 15 yılda Darıca gözle görülür şekilde değişime uğradı. Bu değişimi birileri görmeyebilir. Milletimizin Genel ekseriyeti memnuniyetini bize hem sandıkta hem de sokakta teşekkür ederek sunmakta. Siyasette görev değişiklikleri her zaman olacaktır. Biz burada 3 dönem 15 yıl art arda, oylarımızı yükselterek rekoru kırdık. 2004 yılında 80 bin nüfuslu bir belde vardı, Yüzde 34 oyla seçildik. Darıca’nın ilçe olmasıyla 2009’da tekrar aday gösterilip Yüzde 37 ile iş başına geldik. 2014’de Yüzde 50 alarak çalışmalarımıza başladık.”dedi. 

KAZANAN ÇITAYI YÜKSELTMEK ZORUNDADIR

Başkan Karabacak, seçimi kazanacak adayın çıtayı yükseltmek zorunda olduğunu ifade ederek, “Milletimizin verdiği oylar memnuniyetinin ne kadar yukarıya çıktığının göstergesi. İki ittifak arasında mücadele var. Milletimiz ne derse o olacak, hakem sandıktır. Bizler seçilecek başkanımıza görevimizi tevdi edeceğiz. Sade bir vatandaş olarak Darıca’da yaşamaya devam edeceğiz. Siyasi kurumlar, ülkenin gelişimine katkı yapan önemli kurumlar.  Türkiye’nin şehirlerin gelişimi yönünde önemli mesafeler aldı. Darıca’da bizlerde önemli değişiklikler yaptık. Her şey dört dörtlük oldu diyemeyiz. Çünkü talep ve beklentilerin sınırı yoktur. Bu süre içinde şehrin gelişimi noktasında çalışmalar yaptık. Gelen arkadaşımız bu çıtayı yükseltmek zorundadır. Aksi halde milletimiz görevden alır.”diye konuştu. 

DEĞERLERİNİZİ SAVUNMAYA DEVAM EDİN

Darıca’ya katkı sunmaya devam edeceğini dile getiren Karabacak, “Zaman zaman farklı düşüncelere sahip olmamıza rağmen, çok seviyeli ve olumlu güzel çalışmalarımız oldu. Bu nedenle tüm Meclis üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Bu uyum ve çalışma da fikir ayılıkları olmasa bile bu şehre anlam katmıştır, bizi diri tutmuştu. 1 Nisan’da yeni bir Meclis grubu oluşacak. Onlara da katkı sunmak için üzerimize düşen ne varsa, partizanlık yapmadan fikirlerimizi paylaşmak için hazırız. İyi yapılan işleri de kamuoyuyla paylaşıp arkasında duracağız, eksik ve yanlış varsa da üzerinde duracağız. Savunduğunuz değerleri, içeride de olsanız, dışarıda da kalsanız savunmaya devam edin. Örneğin, Askeri Kışla’nın betonlaşmasına izin vermeyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.