Darıca’da yabani ot mücadelesi

Darıca 19.06.2020 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da yabani ot mücadelesi

Darıca Belediyesi ekipleri, yabani otlar ile mücadele kapsamında sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki rutin temizlik görevleri ile birlikte yabani otların biçim işlerini de hız kesmeden sürdürüyor. Daha temiz bir Darıca için çalışmalarını bölge genelinde sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Darıca’nın 12 mahallesinde çalışma gerçekleştirdi. Gerek kaldırım kenarlarında gerekse boş arazilerde bulunan yabani otlar temizlenirken rutin temizlik çalışmaları da devam ediyor. YENİ TRAKTÖR ALINDI Mahalle sakinleri de yapılan temizlik çalışmalarından ötürü memnuniyetini belirtiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yabani ot temizleme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi. Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Filomuza yeni katmış olduğumuz biçim traktörleri ile her mahallemizde bulunan boş arsalarda ki otları temizleme işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Darıca Belediyesi ekipleri, yabani otlar ile mücadele kapsamında sürdürdüğü çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki rutin temizlik görevleri ile birlikte yabani otların biçim işlerini de hız kesmeden sürdürüyor. Daha temiz bir Darıca için çalışmalarını bölge genelinde sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; Darıca’nın 12 mahallesinde çalışma gerçekleştirdi. Gerek kaldırım kenarlarında gerekse boş arazilerde bulunan yabani otlar temizlenirken rutin temizlik çalışmaları da devam ediyor.

YENİ TRAKTÖR ALINDI

Mahalle sakinleri de yapılan temizlik çalışmalarından ötürü memnuniyetini belirtiyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yabani ot temizleme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi. Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Filomuza yeni katmış olduğumuz biçim traktörleri ile her mahallemizde bulunan boş arsalarda ki otları temizleme işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.