Darıca’da yangın!

Darıca 25.06.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da yangın!

Darıca Belediyesi’ne ait Makina İkmal ve Garaj alanında yangın çıktı. Olay Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde belediyeye ait Makina İkmal ve Garaj Servisi’nin hurdalık alanında meydana geldi. Henüz neden çıktığı bilinmeyen yangına ilk söndürme çalışmasını garaj çalışanları yaptı. Mahallelinin korku dolu anlar yaşadığı yangın kısa sürede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca İtfaiye amirliği ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan bilgisi ise henüz bilinmiyor. AYRINTILAR GELİYOR…!

Darıca Belediyesi’ne ait Makina İkmal ve Garaj alanında yangın çıktı.

Olay Darıca Bağlarbaşı Mahallesi’nde belediyeye ait Makina İkmal ve Garaj Servisi’nin hurdalık alanında meydana geldi.

Henüz neden çıktığı bilinmeyen yangına ilk söndürme çalışmasını garaj çalışanları yaptı. Mahallelinin korku dolu anlar yaşadığı yangın kısa sürede Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca İtfaiye amirliği ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan bilgisi ise henüz bilinmiyor.

AYRINTILAR GELİYOR…!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.